Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean, prima lovitură pe care o dă UTA după ce a promovat în Liga 1? Laszlo Balint: „Va fi o provocare pentru toată lumea din club” | VIDEO

Ţucudean, prima lovitură pe care o dă UTA după ce a promovat în Liga 1? Laszlo Balint: „Va fi o provocare pentru toată lumea din club” | VIDEO

UTA

Comentarii

Laszlo Balint (41 de ani) e în culmea fericirii după ce a readus-o pe UTA în Liga 1 după o absenţă de 12 ani. Antrenorul arădenilor a mai avut parte de un succes similar în 2009, atunci când a luat titlul cu Unirea Urziceni, ca jucător.

UTA Arad este una dintre cele mai decorate echipe ale României. Nou-promovata în Liga 1 are în palmares şase titluri de campioană şi două Cupe ale României. În Liga 2, UTA a terminat pe primul loc pentru a patra oară în istorie.

„Dedic această promovare soţiei mele, Claudia şi fiului meu, Eric. Ştiu cât m-au susţinut, mai ales atunci când am suferit. Le mulţumesc că sunt mereu alături de mine şi sper să mai trăim astfel de momente şi pe viitor. Au fost cinci meciuri cât cinci ani din viaţă pentru mine. Dar satisfacţia este imensă. 

Iniţiativa a fost mai mult de partea celor de la FC Argeş, dar eu consider că din punct de vedere tactic am făcut un joc bun, chiar spre foarte bun în multe momente. 

Băieţii au fost admirabili, am reuşit să trecem peste momente grele. Chiar dacă la un moment dat ne-am clătinat, am ştiut să ne adunăm, am ştiut să rămânem împreună, să rămânem uniţi. Şi cred că acesta a fost detaliul care ne-a adus să ridicăm astăzi trofeul deasupra capului.

Urmează un sezon de Liga I, care va fi o adevărată provocare pentru toată lumea din club. Timpul este foarte scurt şi va trebui să facem tot posibilul să fim pregătiţi pentru ceea ce înseamnă sezonul viitor de Liga I”, a declarat Laszlo Balint după FC Argeş - UTA, scor 1-1.

Unul dintre numele vehiculate pentru un posibil viitor transfer la Arad este cel al lui George Ţucudean, jucător care a debutat în fotbalul mare la UTA. 

„Eu vă spun sincer, în acest moment nu s-a pus problema de transferul lui Ţucudean. Nu pentru că nu îl apreciem ca şi fotbalist, ci pentru că noi am fost foarte focusaţi pe îndeplinirea obiectivului”, a adăugat tehnicianul arădenilor.

Afla mai multe despre: utatucudeanbalint 

viewscnt
Articole similare