Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean se amuză pe seama lui Omrani: „Mă bucur că ne înţelegem bine, deşi el mai ţine de minge...”

Ţucudean se amuză pe seama lui Omrani: „Mă bucur că ne înţelegem bine, deşi el mai ţine de minge...”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I. George Ţucudean a marcat două din cele trei goluri ale ardelenilor. Cea de-a treia reuşită i-a aparţinut lui Omrani.

„Mă bucur că ne înţelegem foarte bine eu cu Omrani. El mai ţine de minge, dar nu e problemă. Acum l-am văzut pe Cosmin Contra, n-am ştiut că a venit la meci. Forma noastră sportivă creşte. Dinamo cred că va prinde play-off-ul. Bratu a construit o echipă de la zero. Legia şi Celtic n-au câştigat în Luxemburg. Trebuie să fim foarte atenţi acolo. Ei joacă bine acasă, dar clar suntem favoriţi. Julio Baptista s-a antrenat doar separat până acum. E un jucător cu o experienţă foarte mare, vom învăţa de la el - a spus George Ţucudean la Telekom Sport. 

„A fost un meci frumos. Mă bucur că am reuşit să-l câştigăm. Noi am avut şi un meci în plus joi. Nu ştiu cât am alergat, dar cel mai important e că am alergat cu folos. Mereu am crezut că vom întoarce rezultatul.  Cu Malmo a fost greu pentru că ei erau în plin campionat. Noi ne-am propus încă de la început să ajungem în grupele cupelor europene, nu neapărat în Liga Campionilor.  Dudelange are jucători portughezi, nemţi, francezi. Va fi greu” - a spus Mihai Bordeianu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: george tucudeanmihai bordeianucfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare