Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean ştie ce trebuie să facă CFR Cluj pentru a ajunge în grupele Europa League: ”Conducerea nu intră pe teren”

Ţucudean ştie ce trebuie să facă CFR Cluj pentru a ajunge în grupele Europa League: ”Conducerea nu intră pe teren”
Comentarii

CFR Cluj are cel mai accesibil adversar dintre echipele româneşti, dar campioana României rămâne cu picioarele pe pământ. Ardelenii vor să-şi ia revanşa în faţa suporterilor după eliminarea din Liga Campionilor şi urmăresc calificarea în grupele Europa League.

Toată lumea îşi doreşte să ajungem în grupele Europa League. Şi conducerea, şi suporterii, şi noi. E bine pentru noi să ajungem acolo, e bine pentru club să fie în grupe şi chiar avem un culoar bun. Depindem doar de ce facem noi în teren. Nu poate să joace conducerea. Noi jucăm, noi trebuie să ne calificăm”, a fost mesajul lui Ţucudean.

Atacantul CFR-ului a vorbit şi despre Legia Varşovia, echipa pe care, cel mai probabil, campioana României o va întâlni în playoff-ul Europa League dacă va trece de Alashkert.

Este o echipă bună, dar până acolo... Aşa ne-am gândit şi înainte de meciul cu Malmo, că o să jucăm cu Ludogoreţ şi niciuna n-a trecut de acest tur. Important este să vedem meciurile astea, dubla cu Alashkert, iar mai departe le luam rând pe rând”, a spus atacantul.

Afla mai multe despre: tucudeancfralashkerteuropa league 

viewscnt
Articole similare