Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean vine cu o variantă surprinzătoare despre schimbarea de la pauza meciului cu Mediaş: ”Nu puteam continua în situaţia ai”

Ţucudean vine cu o variantă surprinzătoare despre schimbarea de la pauza meciului cu Mediaş: ”Nu puteam continua în situaţia ai”

Superliga

Comentarii

George Ţucudean spune că a fost schimbat cu Gaz Metan din cauza unei răceli şi nu a avut probleme cu pulsul, aşa s-a zvonit. Atacantul CFR-ului dă asigurări că nu are probleme medicale.

Ţucudean a fost schimbat la pauza meciului cu Gaz Metan şi a fost transportat la spital, pe motiv că avea pulsul crescut. Atacantul de 27 de ani susţine însă că totul a pornit de la o banală răceală:

”Am avut şi am o răceală de mai mult timp şi am decis cu antrenorul şi cu doctorul să ies la pauză. Nu puteam continua în situaţia aia. Am făcut nişte analize după şi totul este ok, în regulă. Am făcut şi fac antrenament, altfel nu eram aici”, a declarat George Ţucudean.

Internaţionalul român a vorbit şi despre meciul contra fostei sale echipe, Viitorul: ”Este un meci greu, o echipă foarte bună, care joacă foarte bine şi mai ales acasă, îi studiem, i-am studiat, le-am luat pulsul în turul acestui campionat, ştim cum joacă, au şi nişte absenţe importante şi trebuie să profităm de lucrul acesta”, a mai spus Ţucudean.

Afla mai multe despre: george tucudeancfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare