Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean visează la un play-off cu Dudelange: "Mi-aş dori să fie eliminată Legia!" Ce spune de rezultatul obţinut de FCSB

Ţucudean visează la un play-off cu Dudelange: "Mi-aş dori să fie eliminată Legia!" Ce spune de rezultatul obţinut de FCSB

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 pe terenul armenilor de la Alashkert şi ardelenii sunt ca şi calificaţi în play-off-ul Europa League.

Eroul clujenilor din Armenia, Ţucudean, care a reuşit o dublă, anunţă că el şi colegii săi vor trata returul cu maximă seriozitate, însă priveşte deja spre play-off.

Adversara CFR-ului se va alege dintre Legia Varşovia şi Dudelange, iar trupa din Luxemburg a reuşit o mare surpriză în manşa tur reuşit o victorie cu 2-1 pe terenul polonezilor.

"Mai avem un meci şi sunt convins că vor veni şi mai montaţi de data asta. Nu au ce pierde. Noi trebuie să fim atenţi, aşa cum am jucat şi acolo şi cred că ne vom califica.

Ca popor, ca naţie sunt bătăioşi şi s-a simţit asta şi în teren. Am fost atenţi, am marcat repede şi ne-am făcut meciul uşor.

Nici la Legia nu e gata (n.r. polonezii au pierdut cu 2-1 pe teren propriu). Clar că Legia e favorită şi în retur. Eu mi-aş dori să fie eliminată, însă mai e un meci"
, a declarat Ţucudean la revenirea în ţară.

Atacantul CFR-ului a vorbit şi despre remiza obţinută de FCSB în deplasarea din Croaţia, cu Hajduk Split: "Şi Steaua a făcut un rezultat bun. Nu a pierdut acolo, au meci greu acasă şi sper să se califice. Este bine pentru România!"

Afla mai multe despre: tucudeancfr clujatacanttransfer 

viewscnt
Articole similare