Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudor Băluţă, în lotul detaşat de managerul lui Brighton la echipa de rezerve. A fost integralist în înfrângerea cu West Ham. "Am vrut să le oferim minute"

Tudor Băluţă, în lotul detaşat de managerul lui Brighton la echipa de rezerve. A fost integralist în înfrângerea cu West Ham. "Am vrut să le oferim minute"

Fotbal

Comentarii

Jucătorul român, Tudor Băluţă, a făcut parte din lotul de patru jucători pe care antrenorul lui Brighton, Graham Potter, l-a trimis la echipa de rezerve pentru partida cu echipa similară a celor de la West Ham, din Premier League International Cup.

Românul Tudor Băluţă, nigerialul Leon Balogun, brazilianul Bernardo şi iranianul Alireza Jahanbakhsh au evoluat pentru echipa de rezerve, joi, împotriva formaţiei similare a celor de la West Ham, pierdută cu scorul de 1-3, în Premier League International Cup.

Dacă Bernardo se întoarce după o accidentatre gravă, Băluţă, Balogun şi Jahanbakhsh s-au întors de la echipele naţionale, acolo unde au avut câteva zile în plus de pauză, automat şi de mică deconectare de ceea ce se întâmplă la Brighton.

"Staff-ul primei echipe a dorit să folosim acest joc pentru a le oferi minute acestora. Este întotdeauna bine să avem alături de noi jucătorii de la prima echipă. Cred că în prima repriză au fost câteva aspecte pozitive, atât din partea juniorilor cât şi din apartea seniorilor. Din păcate, finalul de meci ne-a fost potrivnic, însă nu ne putem plânge", a declarat Simon Rusk, managerul U23 al celor de la Brighton.

Tudor Băluţă încă nu a apucat să debuteze în Premier League pentru Brighton. Olteanul a fost transferat de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 3 milioane de euro, în iarna anului 2019, însă a fost lăsat să evolueze la formaţia lui Gică Hagi până în această vară, când a făcut pasul spre Marea Britanie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare