Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudorel Stoica, nostalgic la inaugurarea noului stadion din Ghencea: ”Ne bucurăm că am făcut fericiţi iubitorii de fotbal din România”

Tudorel Stoica, nostalgic la inaugurarea noului stadion din Ghencea: ”Ne bucurăm că am făcut fericiţi iubitorii de fotbal din România”

Steaua

Comentarii

Steaua a inaugurat miercuri noua arenă din Ghencea, eveniment la care au fost prezente mai multe foste glorii ale echipei.

Cu ocazia inaugurării noii arene din Ghencea, mai multe legende ale Stelei au fost prezente la stadion, la amicalul cu OFK Belgrad. Printre acestea s-a numărat şi Tudorel Stoica, fostul mijlocaş vorbind cu nostalgie despre clubul iubit. Jucătorul cu cele mai multe apariţii din istoria Stelei şi-a adus aminte cu fericire de perioada petrecută la Bucureşti şi a urat echipei mult succes înainte.

Tudorel Stoica, nostalgic la inaugurarea noului stadion din Ghencea

”Suntem puţini emoţionaţi pentru că noi în fiecare an ne revedeam pe 7, dar anul trecut a fost pandemie. Deci după doi ani am reuşit să ne revedem. Şi mai ales că se inaugurează această bijuterie a fotbalului românesc.

E bine că s-a dat drumul fără spectatori, altfel era trist să fie fără spectatori (n.r. la inaugurare). Sperăm ca această inaugurare să fie de bun augur pentru echipa Steaua. E un stadion modern, foarte frumos şi sper să fie multe succese foarte importante pentru fotbalul românesc.

(n.r. despre retragerea tricoului lui Lăcătuş) Nu aş vrea să comentez, s-a hotărât. Foarte bine. Îmbătrânim şi avem nevoie să ne bucurăm de succesul pe care l-am făcut şi am făcut fericiţi iubitorii de fotbal din România”, a declarat Tudorel Stoica.

Afla mai multe despre: steauasteaua bucureştiinaugurare stadion steauasteaua ofk belgrad 

viewscnt
Articole similare