Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudorie a aflat abia la finalul meciului că echipa sa a pierdut toate meciurile jucate până acum cu Dinamo. Cum a reacţionat :)

Tudorie a aflat abia la finalul meciului că echipa sa a pierdut toate meciurile jucate până acum cu Dinamo. Cum a reacţionat :)

FC Voluntari

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ricardo Grigore ’80 şi Mattia Montini ’89. Pentru gazde a înscris Tudorie, în minutul 90+3.

La final, Alexandru Tudorie marcatorul formaţiei gazdă a explicat cum a decurs partida cu Dinamo: ”Mă bucur că am marcat, dar din păcate înregistrăm o nouă înfrângere în faţa lui Dinamo. Păcat, pentru că meciul decurgea aşa, spre un egal sau la fel, la un contraatac fiecare putea să câştige. Au făcut-o ei şi n-am decât să-i felicit şi noi să mergem înainte, să câştigăm în următoarea etapă”, a mărturisit vârful echipei lui Bergodi.

Prima repriză a partidei nu a fost una entuziasmantă, iar Alex Tudorie a văzut-o de pe banca de rezerve. Bergodi a preferat să nu-l folosească titular în acest meci: ”Nu m-am plictisit. Mi se pare că meciul a avut un ritm bun şi se îndrepta spre un egal. Până la urmă au câştigat ei. Noi mereu plecăm cu gândul să câştigăm fiecare meci” a mai spus Tudorie.

Pentru Dinamo a fost cea de-a 12-a victorie în faţa lui FC Voluntari din tot atâtea meciuri disputate, un detaliu pe care Tudorie l-a aflat abia la finalul partidei: ”Am auzit mai devreme că nici măcar un egal n-am făcut cu Dinamo.”

Afla mai multe despre: alex tudorie 

viewscnt
Articole similare