Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN de 1,8 milioane de euro pentru Tănase. Nu mai merge în Turcia şi semnează cu o altă echipă

TUN de 1,8 milioane de euro pentru Tănase. Nu mai merge în Turcia şi semnează cu o altă echipă

Fotbal

Comentarii

Anunţat ca şi transferat la Adana Demirspor, Florin Tănase (28 de ani) s-a putea răzgândi în următoarele zile.

Potrivit informaţiilor furnizate de fanatik.ro, Florin Tănase a primit o ofertă foarte bună de la Al-Okhdood, formaţie nou-promovată în prima ligă a Arabiei Saudite.

  • Dacă va accepta oferta saudiţilor, Florin Tănase va deveni coleg cu Andrei Burcă, adus de la CFR Cluj în această vară, pentru 1.000.000 de euro.

Ofertă din Arabia Saudită pentru Florin Tănase

Florin Tănase ar urma să primească la Al-Okhdood acelaşi salariu pe care îl primea şi la Al-Jazira, înainte să-şi rezilieze contractul: 1,8 milioane de euro!

  • Aproximativ 15% din sumă a ajuns la impresarii săi.

În urmă cu două zile, Florin Tănase a confirmat faptul că se află în discuţii cu mai multe formaţii, însă nu a luat o decizie finală.

Gigi Becali l-ar fi vrut la FCSB, însă jucătorul i-a promis că mai joacă două sezoane ”afară”, apoi se întoarce la FCSB.

Sunt în discuţii cu mai multe cluburi din străinătate şi probabil săptămâna asta voi semna. În acest moment, prima mea opţiune e să merg afară.

Ce să semnez? Nu am semnat, mă mai gândesc, am văzut că n-avem cu cine să jucăm. Aţi găsit echipă? (n.r. - declaraţiile lui Gigi Becali). Dacă găsiţi echipă, atunci poate semnez cu FCSB. Glumesc.

Vorbind serios, cu siguranţă o să mă întorc la un moment dat. A fost plăcută întâlnirea cu domnul Becali, ca de obicei. Am stat cu dânsul, am discutat. Suntem apropiaţi, este ca un al doilea tată pentru mine. Mă bucur că am această relaţie cu dânsul”, a declarat atacantul.

 

Afla mai multe despre: adana demirsporflorin tanase 

viewscnt
Articole similare