Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun după tun pentru Cortacero în faţa lui Becali. Dinamo dă marile lovituri în cursa pentru supremaţie cu FCSB. Transferuri spectaculoase pentru Contra

Tun după tun pentru Cortacero în faţa lui Becali. Dinamo dă marile lovituri în cursa pentru supremaţie cu FCSB. Transferuri spectaculoase pentru Contra

Dinamo București

Comentarii

Dinamo îşi schimbă lotul din temelii, iar Cosmin Contra a primit din partea conducătorilor spanioli nouă jucători noi în actuala perioada de transferuri. De altfel, şefii "câinilor" au fost aproape de a da alte două lovituri importante pe plan intern.

Dinamo a intrat într-o nouă eră, după ce Pablo Cortacero a cumpărat pachetul majoritar de la Ionuţ Negoiţă, iar acest lucru s-a văzut instant. Imediat după aducerea lui Cosmin Contra pe banca echipei, "câinii" au impresionat pe piaţa transferurilor şi au fost cea mai activă echipă din Liga I. Nouă jucători au ajuns în această perioadă sub comanda fostului selecţioner, printre care şi nume importante precum Adam Nemec, Borja Valle sau Juan Camara, ultimii doi evoluând constant în La Liga, în sezoanele anterioare.

Printre cei nouă jucători aduşi la Dinamo în actuala perioadă de transferuri se află şi Vlad Achim, om de bază în ultimele sezoane la FC Viitorul, care a semnat acum liber de contract cu echipa din Ştefan cel Mare. În plus, pe lângă aducerea fostului căpitan al constănţenilor, Pablo Cortacero a încercat să dea alte lovituri importante pe piaţa transferurilor din Liga I şi să îi fure lui Gigi Becali doi jucători pe care i-a urmărit insistent în ultimul sezon.

Tun după tun pentru Cortacero în lupta cu Becali. Dinamo vrea jucătorii doriţi şi de FCSB

Virgil Ghiţă şi Radu Boboc sunt doi dintre cei mai râvniţi jucători din fotbalul românesc, iar cei doi au fost doriţi inclusiv de spaniolii din conducerea lui Dinamo. Cei doi sunt, de altfel, oameni de bază în naţionala de tineret pregătită de Adrian Mutu, iar în ultimele două acţiuni ale reprezentativei de tineret, Boboc şi Ghiţă au avut evoluţii extrem de apreciate.

Cum cei doi fundaşi se încadrează şi în regula jucătorilor sub 21 de ani pe care antrenorii din Liga I sunt obligaţi să îi trimită în teren, eventualele veniri ale lui Ghiţă şi Boboc în Ştefan cel Mare i-ar fi întărit serios lotul lui Cosmin Contra. Pablo Cortacero a luat deja legătura cu Gheorghe Hagi pentru aducerea celor doi, însă "Regele" a răspuns cu aceeaşi ofertă pe care i-a dat-o şi lui Gigi Becali.

Două milioane de euro aşteaptă Hagi pentru cedarea la pachet a lui Ghiţă şi Boboc, sumă prea mare, momentan, pentru şefii spanioli ai "câinilor", care au adus până acum doar jucători liberi de contract pe care i-au ademenit cu salarii uriaşe pentru nivelul Ligii I. Astfel, spre deosebire de Gigi Becali, patronul de la FCSB; care s-a retras din cursa pentru cei doi jucători, Pablo Cortacero încă negociază pentru a găsi varianta potrivită pentru ambele părţi.

Afla mai multe despre: dinamofcsbsteauabecalicosmin contra 

viewscnt
Articole similare