Experiențe împreună.
You are here:

Tun după tun pentru Hagi. "Regele" pregăteşte o lovitură grandioasă la FC Viitorul. Sume fabuloase implicate la negocieri: "Totul e stabilit"

Tun după tun pentru Hagi. "Regele" pregăteşte o lovitură grandioasă la FC Viitorul. Sume fabuloase implicate la negocieri: "Totul e stabilit"
Comentarii

FC Viitorul este unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul românesc în momentul de faţă. În cei zece ani de existenţă, echipa condusă de Gheorghe Hagi a reuşit să câştige titlul, Cupa şi Supercupa României, iar în cupele europene a devenit o prezenţă constantă în preliminarii.

Dincolo de aceste rezultate şi de sumele importante de bani pe care le încasează din vânzarea de jucători, Gheorghe Hagi are mare nevoie de susţinere financiară pentru a se putea lupta, de la egal la egal, cu granzii FCSB sau CFR Cluj. Astfel, în vara acestui an, "Regele" a negociat cu fraţii Pavăl, patronii celebrului lanţ de magazine Dedeman.

Cele două părţi n-au ajuns, momentan, la nicio înţelegere, însă Gică Popescu a dezvăluit, în direct la Telekom Sport, că planul este deja făcut, iar, în curând, FC Viitorul va beneficia de suportul unor noi investitori. Preşedintele deţinătoarea Cupei României a explicat de ce clubul are nevoie de susţinere financiară din partea unor noi sponsori.

"Bugetul clubului este undeva la 6 milioane de euro, poate chiar mai mult. Unul dintre obiectivele noastre este de a atrage oameni importanţi care ne pot ajuta financiar, astfel încât să nu mai depindem de vânzarea de jucători. Noi, acum, asta trebuie să facem. Sau mai e varianta să aducă Gică Hagi bani de acasă. Normal că preferăm să vindem jucători decât să aducă el bani de acasă.

Având această stabilitate financiară, putem să ne batem la titlu, să ne batem cu cei mari, putem să facem un pas înainte. Deocamdată, nu ne permitem să aducem jucători pe care să-i plătim lunar cu 10 mii de euro.

Suntem dispuşi să negociem orice propunere financiară care ni se pune pe masă. Până acum, n-a venit nimeni să spună că vrea 51% din acţiuni. Noi avem un plan de investiţii pe cinci ani de zile şi oricine ar veni ar trebui să ia în calcul acest plan de dezvoltare pe următorii cinci ani. Deocamdată nu putem să le facem publice, pentru că nu e normal, dar avem totul stabilit pentru următorii cinci ani de zile" , a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Gigi Becali a spus tot. Patronul FCSB-ului a confirmat negocierile

În timp ce Gheorghe Hagi negocia cu fraţii Pavăl, Gigi Becali a aflat informaţia şi a dezvăluit-o imediat în presa din România. Patronul de la FCSB a declarat atunci că cei doi oameni de afaceri sunt foarte aproape de a investi serios în fotbalul românesc.

"Ăştia de la Dedeman, care sunt oameni deştepţi, văd că e de câştigat din fotbal. Vor veni în fotbal, dacă au siguranţa că vor avea de câştigat" , declara, în vara acestui an, Gigi Becali.

  • La începutul acestui an, compania Dedeman a fost evaluată la 2 miliarde de euro

viewscnt
Articole similare