Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun financiar dat de Becali în ultimele zile de mercato! Îşi vinde cel mai bun jucător cu 6 milioane de euro

Tun financiar dat de Becali în ultimele zile de mercato! Îşi vinde cel mai bun jucător cu 6 milioane de euro

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a mers pe mâna lui Ioan Hora în meciul cu Universitea şi i-a ieşit! Atacantul i-a luat faţa lui Gnohere, a marcat două goluri şi e noul titular al vicecampioanei. Însă, "Bizonul" poate să primească o veste bună în cel mai scurt timp.

În acest moment există o ofertă concretă pentru cel mai bun atacant al FCSB din ultimii doi ani! O echipă din China şi-a manisferat interesul pentru Harlem, iar oficialii vicecampionei sunt de acord ca acesta să plece! Suma cerută este una pe măsură, 6 milioane de euro, iar cei din China au timp să bată palma cu Gigi Becali până pe 1 martie, ultima zi de mercato în China.
 
Zilele trecute, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, explica motivele pentru care Gnohere nu mai e titular şi e preferat Hora în primul 11 al lui Teja. "Mi-a spus cineva că nu prea s-a antrenat bine. Toată echipa s-a antrenat bine, dar Gnohere a fost puţin mai... Indiscutabil că e numărul 1, dar pentru asta Gnohere trebuie să se antreneze foarte bine şi să fie 100%, hai să spunem 90%. Doar că nu poate la momentul ăsta! A fost ales din raţiuni tactice pentru a juca cu Chiajna. S-a văzut că nu este foarte bine din punct de vedere fizic", a spus MM Stoica.
 
11 goluri în 19 meciuri pentru FCSB are Gnohere în acest campionat, după ce a fost golgeterul echipei şi sezonul trecut de Liga 1, în care a marcat de 15 ori în 31 de partide. Gnohere e cotat la 2.500.000 €, a doua cea mai bună de la FCSB, după Dennis Man, cotat cu un milion mai mult.
 

Afla mai multe despre: gnoherechinatransfermercatotejastoicabanimilioaneeuro 

viewscnt
Articole similare