Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN în plină pandemie! Florentino Perez a dat o super lovitură de 100 de milioane de euro. Fanii Realului sunt în extaz

TUN în plină pandemie! Florentino Perez a dat o super lovitură de 100 de milioane de euro. Fanii Realului sunt în extaz

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a încasat deja 100 de milioane de euro din vânzarea unor jucători care nu contau practic pentru antrenorul Zinedine Zidane.

Pare o vară liniştită pentru campioana Spaniei, care nu a forţat pe piaţa achiziţiilor şi s-a mulţumit cu "repatrierea" a doi jucători împrumutaţi stagiunea trecută: Martin Odegaard şi Alvaro Odriozola.

100 de milioane de euro din vânzarea unor jucători pe care Zidane nu contează

În schimb, cum finanţele clubului condus de Florentino Perez au fost afectate de pandemia de coronavirus, Real Madrid a reuşit să încaseze 100 de milioane de euro de pe urma unor fotbalişti care nu contau pentru Zindine Zidane.

Real Madrid şi Everton au parafat în cursul zilei de luni înţelegerea pentru transferul lui James Rodriguez. Columbianul aduce Realului 25 de milioane de euro, dar şi alte 10 în funcţie de bonusurile de performanţă.

La încasările de pe urma lui James, Real Madrid mai adaugă şi suma de 40 de milioane de euro încasată pentru Achraf Hakimi.

Apoi, cele 15 milioane de euro virate de FC Sevilla pentru transferul lui Oscar Rodriguez. Restul de până la 100 de milioane de euro sunt "acoperiţi" din vânzările sau împrumuturile unor fotbalişti ca Dani Ceballos, Javi Sanchez, Dani Gomez, De Frutos, Baeza, Soro, Takefusa Kubo şi Martin Calderon.

Real Madrid nu se va opri aici. Gareth Bale a fost deja pus pe lista de transferuri, scrie presa din Spania, iar Mariano Diaz şi Borja Mayoral vor fi şi ei transferaţi.

Mai mult, Sergio Reguilon ar urma să fie împrumutat din nou, sau transferat definitiv, dar nu în orice condiţii. Real Madrid aşteaptă 45 de milioane de euro pentru transferul fundaşului stânga.

Afla mai multe despre: florentino perez 

viewscnt
Articole similare