Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN uriaş dat de Gigi Becali la FCSB. Transfer de 1,2 milioane de euro în cursa pentru titlu. Semnează jucătorul mult visat de fanii roş-albaştri

TUN uriaş dat de Gigi Becali la FCSB. Transfer de 1,2 milioane de euro în cursa pentru titlu. Semnează jucătorul mult visat de fanii roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB are un start perfect de sezon, cu trei victorii obţinute în primele trei meciuri, iar acum Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

FCSB s-a distrat în primele trei partide disputate în noul sezon şi le-a câştigat pe toate cu acelaşi scor, 3-0. Au fost victorii în meciurile din Liga I cu Astra Giurgiu şi cu FC Viitorul, dar şi un succes în primul tur preliminar din Europa League, cu armenii de la FC Shirak. Cu formule de joc în care a utilizat doar jucători români, singurul străin din lot, Soiledis, fiind accidentat, Toni Petrea se pregăteşte acum să primească un nou jucător la echipă.

Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc au avut evoluţii apreciate în ofensiva roş-albaştrilor, iar cei doi atacanţi veniţi în vara acestui an l-au mulţumit pe Gigi Becali. Şi Marius Briceag a prins şi el 44 de minute în cele trei meciuri disputate de FCSB, însă patronul roş-albaştrilor e hotărât să dea o nouă lovitură şi să aducă un nou jucător în banda stângă a defensivei lui Toni Petrea.

TUN uriaş dat de Gigi Becali la FCSB. Bradley de Nooijer, aproape de roş-albaştri

Buş, Buziuc şi Briceag au fost aduşi liberi de contract, iar acum Bradley de Nooijer este aproape de a ajunge şi el la FCSB, fără ca Gigi Becali să achite o sumă de transfer către FC Viitorul. Olandezul de 22 de ani a intrat deja în ultimul an de contract şi refuză prelungirea înţelegerii cu echipa patronată de Gheorghe Hagi.

De altfel, de Nooijer a şi ratat meciul de la finalul săptămânii trecute cu FCSB, antrenorul Ruben Alfonso de la Barrera preferând să-l lase în afara lotului pe olandez până când acesta îşi va lămuri situaţia contractuală cu FC Viitorul. Însă Gigi Becali n-a pierdut timpul şi s-a interesat din nou de fundaşul stânga de 22 de ani.

De altfel, patronul roş-albaştrilor l-a dorit şi în trecut pe Bradley de Nooijer, însă ofertele făcute nu l-au mulţumit pe Gheorghe Hagi. Acum, latifundiarul din Pipera i-a pus la treabă pe oamenii din staff-ul FCSB-ului pentru a-l aduce pe fundaşul olandez liber de contract încă din acest sezon. Însă Gigi Becali ia în calcul şi o eventuală achiziţie a lui de Nooijer în schimbul unei sume de bani. Cum fotbalistul de 22 de ani îşi va încheia în doar câteva luni contractul cu FC Viitorul, pentru a nu-l pierde gratis, în vara anului următor, Gheorghe Hagi ar accepta şi o ofertă mai mică de 800 de mii de euro, atât cât îi ceruse iniţial lui Becali pentru de Nooijer.

Adus liber de contract după despărţirea de Dordrecht, în august 2017, Bradley de Nooijer s-a impus rapid la FC Viitorul şi a strâns 99 de meciuri pentru echipa lui Gheorghe Hagi, alături de care a cucerit două trofee: Cupa şi Supercupa României, ambele în 2019.

  • 1,2 milioane de euro valorează Bradley de Nooijer, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare