Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tunete şi fulgere" la un club de tradiţie din România. Pe lângă sancţiuni, conducătorii au decis aducerea unui psiholog

"Tunete şi fulgere" la un club de tradiţie din România. Pe lângă sancţiuni, conducătorii au decis aducerea unui psiholog

Fotbal

Comentarii

Furtuna persistă asupra "Lupilor Galbeni" din Ploieşti. În urmă cu două etape, Petrolul era într-o postură care-i oferea speranţe pentru a intra în lupta pentru promovarea în Liga l, însă ceva s-a întâmplat în lotul formaţiei lui Flavius Stoican.

În urmă cu două runde, Petrolul Ploieşti făcea doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu "lanterna roşie" Sportul Snagov, cea care n-avea nici măcar un punct în primele şapte runde. Rezultatul i-a înfuriat pe fani şi din pricina faptului că meciul se disputa pe Arena "Ilie Oană", pentru prima dată după luni de zile. Jucătorii au fost avertizaţi că dacă nu vor câştiga meciul din etapa viitoare, în deplasare, cu "U" Cluj, vor apărea sancţiuni financiare. Mai exact, vor fi oprite salariile jucătorilor până când echipa îşi va reveni. În plus, conducerea petroliştilor au adus şi un psiholog la echipă, care să-i "deblocheze" pe jucători.

"Tunete şi fulgere" la Petrolul Ploieşti. Pe lângă sancţiuni, conducătorii au decis aducerea unui psiholog

Vineri, la Cluj, Petrolul Ploieşti a făcut un nou meci bun, dar care s-a terminat dezastruos. După o primă repriză foarte bună, formaţia lui Flavius Stoican a predat armele, şi a pierdut duelul cu 0-4, spre disperarea suflării petroliste. În consecinţă, se anunţă vremuri grele pentru jucătorii Petrolului care se află doar pe locul 10, cu 11 puncte, după 8 runde şi pierd teren serios faţă de adversarele din frunte, Turris Turnu-Măgurele (22 puncte), UTA Arad (16 puncte), SCM Buzău (16 puncte), CS Mioveni (16 puncte) sau Rapid Bucureşti (16 puncte).

După egalul cu Sportul Snagov, preşedintele Petrolului, Marius Stan, declarase că postul lui Flavius Stoican nu este pus în pericol. Rămâne de văzut dacă părerea sa şi a celorlalte voci din conducere îşi păstrează această opinie şi după înfrângerea duroaroasă de la Cluj. În runda următoare, Petrolul Ploieşti va evolua acasă, contra celor de la CS Mioveni, marţi, 1 octombrie. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare