Experiențe împreună.
You are here:

”Tunul” dat de Gigi Becali. Patronul FCSB a vândut mai mult de 230 de hectare de teren. Ce avere ar avea acum

”Tunul” dat de Gigi Becali. Patronul FCSB a vândut mai mult de 230 de hectare de teren. Ce avere ar avea acum

Diverse

Comentarii

Gigi Becali este în continuare unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Bucureşti şi Ilfov, deşi în ultimul deceniu suprafaţa pe care o deţine s-a redus foarte mult.

Patronul FCSB este recunoscut pentru faptul că şi-a construit averea prin activitatea pe care a avut-o în domeniul imobiliar. Mai precis, în tranzacţiile cu terenuri. În momentul în care a intrat în Parlamentul Europei, în iunie 2009, Gigi Becali trecea în declaraţia de avere suprafeţe care însumau nu mai puţin de 373 de hectare, în Bucureşti şi Ilfov.

Omul de afaceri susţinea că a dobândit aceste terenuri încă din anul 1991, atât prin contracte de vânzare-cumpărare, cât şi prin achiziţionarea unor drepturi litigioase. Între timp, potrivit Business Magazin, suprafeţele pe care acum le deţine Gigi Becali s-au redus la aproximativ 140 de hectare.

Cu toate acestea, Gigi Becali rămâne unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Bucureşti şi Ilfov. Potrivit Forbes, patronul FCSB deţine în prezent o avere de 4-500 de milioane de euro.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare