Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tunul pe care Gigi Becali îl pregăteşte în secret. Costă peste 3,5 milioane de euro şi este dorit şi de Fenerbahce

Tunul pe care Gigi Becali îl pregăteşte în secret. Costă peste 3,5 milioane de euro şi este dorit şi de Fenerbahce

Stranieri

Comentarii

Publicaţia Giornale di Sicilia scrie că Palermo l-ar putea vinde pe George Puşcaş în această vară şi jurnaliştii italieni scriu că atacantul român are oferte de la FCSB şi Fenerbahce.

Palermo n-a reuşit să promoveze în Serie A, după ce a fost penalizată pentru nereguli financiare şi ar putea să se despartă în această vară de unii dintre jucătorii săi. Printre cei care ar putea pleca este George Puşcaş, care a ieşit în evidenţă în a doua parte a sezonului.

Cei de la Giornale di Sicilia susţin că internaţionalul român de tineret are două oferte în acest moment. Una ar fi de la FCSB, însă şi cei de la Fenerbahce ar fi intrat pe fir, între timp. Jurnaliştii italieni susţin că Palermo cere cel puţin 3,5 milioane de euro, bani care ar urma să fie folosiţi pentru acoperirea unor posturi deficitare.

Giornale di Sicilia mai scrie că o decizie ar urma să fie luată după Campionatul European U21, care se desfăşoară în Italia şi unde Puşcaş se află alături de naţionala României. Cei de la Palermo speră că Puşcaş va face un turneu bun, caz în care suma de transfer ar creşte.

Afla mai multe despre: fcsbgeorge puscas 

viewscnt
Articole similare