Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tunul” vieţii dat de Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Ce informaţie a apărut despre tânăra de 25 de ani

”Tunul” vieţii dat de Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Ce informaţie a apărut despre tânăra de 25 de anigalerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a reuşit un adevărat ”tun”.

Gigi Becali are motive să fie un tată fericit. După Teodora Becali, şi Alexandra, fiica mijlocie, îşi face loc în lumea afacerilor.

Ajutată de tatăl ei, tânăra în vârstă de 25 de ani lucrează la cea mai importantă afacere din viaţa ei.

Alexandra Becali a reuşit un adevărat ”tun”. Concurenţă pentru sora ei, Teodora

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România. Patronul FCSB şi-a construit averea în special din tranzacţia de terenuri, domeniu unde este printre cei mai importanţi jucători.

Flerul pe care Gigi Becali îl are în afaceri pare să fie moştenit şi de fiicele lui. După Teodora, a venit rândul Alexandrei Becali să-şi încerce norocul în afacerile imobiliare.

Potrivit profit.ro, Alexandra Becali a reuşit un adevărat ”tun” după ce s-a lansat într-un proiect extrem de ambiţios.

Tânăra în vârstă de 25 de ani s-a lansat în construcţia unui proiect imobiliar care, la final, va avea aproximativ 500 de apartamente. Cele mai multe dintre ele vor fi de două camere.

Este cea mai tare afacere în care Alexandra Becali se lansează. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali şi-a deschis în luna aprilie propria firmă de imobiliare - Alexandra Becali Imobiliare - care este separată de compania Teodorei Becali, sora sa.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Conform profit.ro, Alexandra Becali va construi cele aproximativ 500 de apartamente pe 3 loturi de teren din Pipera, pe care le-a primit de la tatăl său, Gigi Becali.

Două dintre loturi sunt despărţite de un teren pe care Dumitru Dragomir l-a cumpărat de la Gigi Becali şi unde fostul preşedinte LPF vrea, de asemenea, să construiască un complex imobiliar.

Şi Teodora Becali a reuşit un ”tun” în lumea afacerilor

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a fost prima dintre fiicele patronului FCSB care s-a lansat în lumea dezvoltatorilor imobiliare.

În vârstă de 26 de ani, Teodora Becali a demarat împreună cu soţul ei - Mihai Mincu - construcţia complexului imobiliar MTM Residence.

Acesta va oferi aproximativ 200 de apartamente şi se află pe un teren deţinut tot de Gigi Becali, situaţia peste drum de proiectul lansat de Alexandra Becali.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexandra becali 

viewscnt
Articole similare