Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tunurile pe Chivulete! Bogdan Cosmescu l-a făcut praf pe arbitrul meciului Farul - Craiova: "A ajuns la nivelul maxim al incompetenţei! Nu ne potolim?" | EXCLUSIV

Tunurile pe Chivulete! Bogdan Cosmescu l-a făcut praf pe arbitrul meciului Farul - Craiova: "A ajuns la nivelul maxim al incompetenţei! Nu ne potolim?" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu l-a făcut praf pe Andrei Chivulete, arbitrul partidei Farul - Universitatea Craiova 3-3.

Bogdan Cosmescu nu l-a iertat pe Andrei Chivulete, arbitrul partidei de la Ovidiu, pentru cele două penalty-uri pe care le-a acordat oltenilor, despre care consideră că sunt acordate cu mare uşurinţă. Comentatorul Orange Sport a pus tunurile pe Chivulete şi pe brigada sa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Andrei Chivulete, "mitraliat" de Bogdan Cosmescu la Orange Sport: "Să arbitreze finala Campionatului Mondial"

Farul - Universitatea Craiova 3-3 a fost un meci extrem de spectaculos, o partidă cu multe goluri şi răsturnări de situaţie. Totuşi, Bogdan Cosmescu este de părere că rezultatul final a fost influenţat de nişte decizii greşite luate de Andrei Chivulete, centralul partidei.

Cosmescu s-a referit la cele două penalty-uri primite de Universitatea Craiova, la Ovidiu, în minutele de final. De asemenea, Bogdan Cosmescu a contestat şi penalty-ul primit de Farul în prima repriză, din care Louis Munteanu a deschis scorul.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Ce penalty-uri sunt astea? Ce-i porăcăria asta? Nişte porcării, Chivulete a ajuns la nivelul maxim al incompetenţei, următorul nivel ar fi să arbitreze finala Campionatului Mondial. Asta ar fi logica! Dacă a ajuns Kovacs, care este incompetent, dar nu foarte, a ajuns să arbitreze finala Europa League, Chivulete ar trebui să fie la finala Campionatului Mondial.

Nu înţeleg, nu ne potolim cu porcăriile astea? Nici măcar nu sunt interese aici!", a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei chivuletebogdan cosmescuarbitrugreselipenaltyurifaruluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare