Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii anunţă plecarea lui Florin Andone de la Galatasaray! Antrenorul Fatih Terim, decis să ia măsuri de austeritate

Turcii anunţă plecarea lui Florin Andone de la Galatasaray! Antrenorul Fatih Terim, decis să ia măsuri de austeritate

Fotbal

Comentarii

Galatasaray are cel mai slab început de campionat din ultimii 30 de ani, cu doar 10 puncte după 7 etape şi locul 10 în Super Lig. Tehnicianul formaţiei, veteranul Fatih Terim, a decis să taie în carne pentru a redresa corabia. Primii vizaţi de "Imperatore" sunt jucătorii străini.

Presa din Turcia a întocmit o listă cu jucătorii străini pe care Fatih Terim îi va îndepărta de la echipă cu prima ocazie - fereastra de transferuri de la începutul anului 2020. Astfel, Terim va renunţa la jucătorul împrumutat de la Southampton, Mario Lemina. Un al doilea jucător este fundaşul central Christian Luyindama, cel care ar urma să se transfere în Anglia pentru aproximativ 13 milioane de euro. În plus, fundaşul dreapta brazilian Mariano nu mai este pe placul lui Terim, iar în următoarea perioadă va fi "reactivat" danezul Martin Linnes, care va mai primi o şansă.

De asemenea, au mai primit avertizări şi jucătorii care se considerau titulari în formţia lui Terim, Younes Belhanda, Jean Seri, Sofian Feghouli sau Ryan Babel, cu mesajul simplu: "Jucaţi fotbal. Nu sunteţi indispensabili". 

Se pare că Fatih Terim este dispus să ofere mai multe şanse jucătorilor turci din echipă: Emre Mor, Omer Bayram, Sener şi Adem Buyuk.

Pleacă Florin Andone de la Galatasaray?

Conform turcilor, în contractul lui Florin Andone a fost stipulată o clauză în care acesta se poate întoarce înapoi la Brighton, clubul de care aparţine, încă în această iarnă, la jumătatea împrumutului, dacă aceştia nu sunt mulţumiţi de aportul jucătorului sau dacă jucătorului nu-i convine statutul la echipă. Se pare că turcii sunt la căpătul răbdării şi vor activa această clauză, cât mai posibil. Prima opţiune pentru Fatih Terim rămâne în continulare "El Tigre" Falcao.

Florin Andone este anunţat rezervă şi în următoarea partidă de campionat, contra celor de la Sivasspor, ce va avea loc vineri, 18 octombrie, de la ora 20.30. În locul lui Andone ar urma să intre în atac turcul Adem Buyuk. Radamel Falcao a acuzat o accidentare şi va fi menajat la această partidă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare