Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii au făcut anunţul: Fenerbahce Istanbul negociază cu antrenorul român Răzvan Lucescu!

Turcii au făcut anunţul: Fenerbahce Istanbul negociază cu antrenorul român Răzvan Lucescu!

Fotbal

Comentarii

Cotidianul turc Milliyet anunţă că Fenerbahce Istanbul şi-a stabilit prioritatea numărul 1 în ceea ce constă banca tehnică, pentru sezonul viitor: românul Răzvan Lucescu.

Fenerbahce Istanbul a purtat negocieri cu antrenori de renume european şi mondial, însă primul pe listă a fost trecut românul Răzvan Lucescu, actualmente sub contract cu formaţia din Arabia Saudită, Al Hilal.

Mai multe informaţii scurse din birourile de la Istanbul anunţă că raportul aparţinând lui Răzvan Lucescu este unul pozitiv şi care îi determină pe conducătorii echipei să facă tot posibilul pentru convingerea antrenorului de 51 de ani.

Cel mai mare avantaj al lui Răzvan Lucescu este acela că este familiarizat cu  fotbalul din Turcia, datorită tatălui său, Mircea Lucescu. În plus, criza financiară provocată de COVID-19, îi determină pe şefii lui Fener să nu apeleze la un antrenor cu un salariu astronomic, aşa cum ar solicita un antrenor cu sezoane multe în top 5 campionate ale Europei.

Turcii anunţă că Fenerbahce l-a contactat pe Răzvan Lucescu, iar acum se aşteaptă răspunsul. Dacă va fi instalat, Răzvan va fi ajutat de tatăl său, din postura de consultant.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare