Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii au făcut o comparaţie zdrobitoare între Moruţan şi Maxim! ”Primul, un dezastru, luat pe mulţi bani. Al doilea, venit gratis, face minuni”

Turcii au făcut o comparaţie zdrobitoare între Moruţan şi Maxim! ”Primul, un dezastru, luat pe mulţi bani. Al doilea, venit gratis, face minuni”
Comentarii

Turcii au făcut o comparaţie între Olimpiu Moruţan şi Alexandru Maxim.

Turcii au făcut o comparaţie zdrobitoare între Moruţan şi Maxim! „Primul, un dezastru, luat pe mulţi bani. Al doilea, venit gratis, face minuni”

Alexandru Maxim a reuşit un gol şi două pase decisive împotriva lui Galatasaray! ”Dirijorul” lui Gaziantep este pe val şi turcii sunt uimiţi de prestaţia internaţionalului român. La polul opus, turcii sunt dezamăgiţi de Olimpiu Moruţan, care a fost schimbat în minutul 69, cu olandezul Ryan Babel.

Alexandru Maxim este unul dintre cei mai în formă jucători din Europa. Are şase goluri marcate şi două pase decisive în ultimele patru etape din campionatul Turciei. 

Cu reuşita de astăzi, Maxim a ajuns la cota 11 în actualul sezon din Super Lig, fiind pe locul 8 în clasamentul marcatorilor, la egalitat cu fostul atacant de la U Cluj, Tony Nwakaeme - de la Trabzonspor şi cu italianul Mario Balotelli - de la Adana Demirspor.

Moruţan nu trece prin cea mai bună perioadă, recent internaţionalul român nu a fost nici inclus în lotul Galatei. 

Levent Tüzemen, editorialist la Fotomaç, l-a criticat pe Moruţan, dar mai mult pe şefii clubului, pentru campania de transferuri din ultimul timp. Turcii au făcut o comparaţie zdrobitoare între Moruţan şi Maxim!

„În special alegerea lui Moruţan a fost un dezastru total. A avut zece contraatacuri cu zero contribuţie. Le spun managerilor lui Galatasaray: Cicâldău e pe bancă, Moruţan se scurge pe teren, aţi cheltuit 10 milioane de euro cu ei, în timp ce alt român, Maxim, venit gratis la Gaziantep, face minuni. Este exemplul absolut că stafful greşeşte”, scrie el. 

  • 5.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, potrivit Transfermarkt.com
  • 28 de meciuri, trei goluri şi cinci pase decisive a reuşit Moruţan de la transferul la Galatasaray

 

Afla mai multe despre: morutanmaxim 

viewscnt
Articole similare