Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii au şantajat UEFA în cazul Colţescu: ”Trimite-i un mesaj lui Ceferin”. Dezvăluiri din culise

Turcii au şantajat UEFA în cazul Colţescu: ”Trimite-i un mesaj lui Ceferin”. Dezvăluiri din culise
Comentarii

Goksel Gumusdag, preşedintele lui Istanbul Başakşehir, a dezvăluit că a fost un adevărat şantaj la adresa UEFA, în cazul în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism. Pentru a relua meciul cu PSG, turcii au cerut schimbarea tuturor celor 4 arbitri, dar şi anularea cartonaşului roşu primit de Pierre Webo.

Pe 8 decembrie 2020, în timpul meciului PSG - Istanbul Başakeşhir, a avut loc unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria cupelor europene. Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism după ce a vorbit despre Pierre Webo, secund la Istanbul Başakşehir, ca despre ”cel negru de acolo”.

Imediat a izbucnit un scandal uriaş şi cele două echipe s-au retras de pe teren, în semn de protest faţă de afirmaţia făcută de Sebastian Colţescu, pe care au considerat-o rasistă. Turcii au refuzat să reia meciul şi Goksel Gumusdag declară acum că a fost un adevărat şantaj la adresa UEFA, pentru ca cei 4 arbitri să fie toţi schimbaţi.

Turcii au şantajat UEFA în cazul Colţescu: ”Dacă nu schimbaţi arbitrii, plecăm la Istanbul”

În acea seară, atât jucătorii de la Istanbul Başakşehir, cât şi cei de la PSG au plecat la vestiare şi au refuzat să mai joace acea partidă. Reprezentanţii UEFA le-au cerut să revină pe teren şi i-au anunţat că Sebastian Colţescu va fi schimbat, însă cele două echipe n-au făcut pasul înapoi.

Goksel Gumusdag, preşedinte la Istanbul Başakşehir, dezvăluie acum detalii despre cum s-au desfăşurat discuţiile cu reprezentanţii UEFA. A fost un adevărat şantaj din partea turcilor, care i-au cerut oficialului UEFA să-l contacteze pe Ceferin şi să-i transmită că vor pleca la Istanbul dacă întreaga brigadă nu va fi schimbată.

În plus, turcii au cerut şi anularea cartonaşului roşu primit de Pierre Webo. Cei de la UEFA au acceptat condiţiile impuse de cei de la Istanbul Başakşehir şi partida s-a reluat în următoarea seara, din minutul 14, de când fusese oprită.

”În momentul în care s-a întâmplat incidentul am vorbit cu Webo şi Demba. Văzând starea lor de spirit, directorul nostru general, Mustafa Erogut, a spus: 'Decizia noastră este clară, nu mai intrăm pe teren!” Mustafa a mai spus: 'Dacă vor fi schimbaţi pe toţi cei 4 arbitri, ne întoarcem la Istanbul în această seară!'

I-am spus delegatului UEFA: ”Trimite-i un mesaj lui Ceferin. În primul rând, toţi cei 4 arbitri trebuie să fie schimbaşi, iar în al doilea rând, cartonaşul roşu pentru Webo va fi anulat. Dacă se întâmplă aceste lucruri, vom juca mâine”. El a spus că nu este posibil, că vor fi sancţiuni disciplinare. 'Le vom suporta pe toate', i-am zis”, a dezvăluit Goksel Gumusdag, potrivit Hurriyet.

Afla mai multe despre: sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare