Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii i-au dat baclava lui Şumudică! ”Mi s-a promis paşaport turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare!” Declaraţiile antrenorului român

Turcii i-au dat baclava lui Şumudică! ”Mi s-a promis paşaport turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare!” Declaraţiile antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a avut un sezon greu în Turcia. Echipa pe care o antrenează este pe ultimul loc în clasament, iar evoluţiile jucătorilor lui nu au arătat semne de îmbunătăţire.

Totuşi, conducerea i-a promis lui Marius Şumudică transferuri în această perioadă de mercato. Antrenorul şi-a dat deja acordul şi îi aşteaptă cu nerăbdare pe noii lui fotbalişti la antrenamente. 

În ultima etapă din campionat, Malatyaspor a pierdut, scor 0-1, cu liderul Trabzonspor, echipă care se află în mare formă şi care ar putea câştiga titlul în Turcia după o pauză de 38 de ani. 

Conducerea clubului Malatyaspor îl susţine pe Şumudică, iar la ultimul antrenament, românul a fost întâmpinat cu o tavă de baclavale. De asemenea, lui ”Şumi” i s-a promis că i se va face paşaport turcesc, dacă va reuşi să salveze echipa de la retrogrdare în actualul sezon. 

”Mi s-a promis paşaport turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare!”

”Împreună, suntem Malatya. Ne aflăm toţi în spatele acestei echipe şi lucrăm pentru a face lucrurile mai bune. Sunt onorat că primesc sprijin din partea tuturor de la club, dar şi din partea autorităţilor locale. Acest lucru demonstrează cât de profundă este conexiunea noastră. Sunt, de asemenea, onorat de faptul că mi s-a promis paşaport turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare.

Aşa cum am făcut încă din primul moment în care am ajuns aici, am muncit full-time pentru a demonstra că sunt unul dintre voi. P.S: Vă mulţumesc pentru baklava, oameni buni. A fost delicioasă!”, a scris Şumudică, pe Instagram.

În următoarea etapă din campioant, Malatya va juca contra lui Goztepe, echipă care se află în lupta pentru retrogrdare.

Afla mai multe despre: stranieri-şumudică-turcia-malatyaspor 

viewscnt
Articole similare