Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii l-au sunat pe Marius Şumudică şi l-au întrebat despre scandalul de la meciul PSG - Başakşehir: "A făcut o mişcare greşită!"

Turcii l-au sunat pe Marius Şumudică şi l-au întrebat despre scandalul de la meciul PSG - Başakşehir: "A făcut o mişcare greşită!"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep FK, le-a vorbit turcilor despre scandalul cu acuzaţii de rasism de la meciul PSG - Başakşehir.

Şumudică e pe val cu Gaiznatep în Superliga turcă şi TRT Spor, una dintre cele mai mari televiziuni din Turcia, l-a sunat pe antrenorul român. În discuţia pe care a avut-o cu turcii, Marius Şumudică a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat la meciul PSG - Başakşehir, care trebuia să se joace cu o brigadă românească la centru, consudă de Ovidiu Haţegan.

"La meciul cu Başakşehir, conaţionalul meu a făcut o mişcare greşită, am apărat adevărul şi am spus că au dreptate", a spus Marius Şumudică, potrivit sursei citate.

Colţescu, acuzat de rasism la meciul PSG - Başakşehir!

Meciul PSG - Başakşehir a fost marcat de un incident neplăcut care a avut în prim plan brigada română de arbitri, condusă de Ovidiu Haţegan. Partida s-a oprit în minutul 15, după ce, în urma protestelor, al 4-lea oficial - Sebastian Colţescu -, l-a identificat pe Pierre Webo drept "ăla negru" pentru a fi eliminat de pe bancă de centralul Haţegan. De aici şi până l-a un scandal monstru n-a fost mult, după ce Webo a înţeles cuvântul negru ca pe o insultă rasistă, iar spiritele s-au încins. În cele din urmă, partida a fost amânată cu o zi, iar PSG a câştigat cu 5-1.

Afla mai multe despre: marius sumudicascandalsebastian coltescureactie 

viewscnt
Articole similare