Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turneu all-star la Madrid. Mai multe nume grele ale tenisului mondial continuă să îşi anunţe prezenţa la competiţia virtuală

Turneu all-star la Madrid. Mai multe nume grele ale tenisului mondial continuă să îşi anunţe prezenţa la competiţia virtuală

Tenis

Comentarii

Organizatorii turneului virtual de tenis de la Madrid, care înlocuieşte competiţia propriu-zisă suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat că printre participanţi se vor număra şi David Goffin, Karen Haceanov, Kristina Mladenovic şi Eugenie Bouchard.

Anterior, şi-au anunţat participarea Rafael Nadal, Kiki Bertens, John Isner, Fiona Ferro, Angelique Kerber, Andy Murray, Lucas Pouille şi Carla Suarez Navarro.

Turneul de la Madrid, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, va fi înlocuit de o competiţie video, care va permite distribuirea sumei de 200.000 de euro pentru ajutorarea jucătorilor care se confruntă cu probleme, dar şi luptei împotriva Covid-19.

Astfel, Mutua Madrid Open Virtua Pro va reproduce competiţia de de tenis în mod virtual şi va permite celor mai buni 16 jucători şi 16 jucătoare din lume să se înfrunte de acasă.

Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

Afla mai multe despre: tenismadridcoronavirus 

viewscnt
Articole similare