Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turneu de tenis fără arbitri de linie sau copii de mingi. Dominic Thiem şi-a anunţat deja prezenţa şi va evolua la finalul lunii

Turneu de tenis fără arbitri de linie sau copii de mingi. Dominic Thiem şi-a anunţat deja prezenţa şi va evolua la finalul lunii

Tenis

Comentarii

Tenismenul austriac Dominic Thiem, numărul 3 mondial, va participa începând de pe 25 mai la un turneu organizat în ţara sa, Generali Austrian Pro Series, cu premii totale de 151.750 euro, scrie EFE.

Astfel, Dominic Thiem va disputa din nou o competiţie, după o pauză de zece săptămâni cauzată de pandemia de coronavirus.

Turneul va avea loc la sud de Viena, fără spectatori, arbitri de linie sau copii de mingi, pe teren urmând să se afle doar jucătorii şi arbitrul de scaun. Competiţia este organizată de platforma tennisnet.com sub conducerea lui Alexander Antonitsch, fost tenismen profesionist austriac.

Vor participa şaisprezece jucători şi opt jucătoare, toţi austrieci. Cei şaisprezece jucători vor fi împărţiţi în patru grupe de câte patru, iar jucătoarele, în două grupe de patru.

În afară de Thiem, se remarcă prezenţa lui Dennis Novak, numărul 85 mondial, şi a veteranului Juergen Melzer, fost număr 8 ATP, specialist al probei de dublu, care va juca astfel din nou la simplu.

În competiţia feminină, principala favorită este Barbara Haas, acum locul 137 WTA. Tamira Paszek, care a fost locul 26 mondial, revine pe teren după ce a fost în afara clasamentului WTA în ultimele trei sezoane.

Tamira Paszek l-a avut antrenor pe românul Andrei Pavel.

Austria este una din ţările europene care au permis cel mai rapid reluarea activităţilor sportive în aer liber după săptămânile de restricţii impuse din cauza pandemiei de coronavirus. În Austria, sportivii profesionişti, ca tenismenii şi fotbaliştii, se pot antrena începând din 20 aprilie, iar pentru amatori restricţiile au fost ridicate pe 1 mai.

Afla mai multe despre: thiem 

viewscnt
Articole similare