Experiențe împreună.
You are here:

Turneul Campionilor 2020. Nadal, Thiem, Djokovic se impun în primul meci din grupe. Nadal - Thiem, meciul zilei 3.

Turneul Campionilor 2020. Nadal, Thiem, Djokovic se impun în primul meci din grupe. Nadal - Thiem, meciul zilei 3.

Tenis

Comentarii

Favoriţii s-au impus în prima fază a grupelor. Urmează Nadal - Thiem în cel mai interesant meci al fazei secunde.

Turneul Campionilor din acest an, sau ATP Finals, are loc la Londra între 15-22 Noiembrie.

În prima zi a turneului s-au disputat două meciuri care fac parte din grupa "Londra 2020". Austriacul Dominic Thiem a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de grecul Stefanos Tsitsipas, scor 7-6 4-6 6-3. Momentul decisiv al meciului s-a consumat la 1-0 în setul decisiv. Atunci Thiem a reuşit break-ul decisiv. În celălalt meci al grupei, Rafael Nadal a dat peste rusul Andrey Rublev. A fost un meci strâns chiar dacă scorul arată o victorie clară a spaniolului, 6-3 6-4.

Ziua a 2-a a început cu duelul dintre un alt rus, Daniil Medvedev, şi germanul Alexander Zverev, campion în 2018. 6-3 6-4 a fost scorul în favoarea rusului. Tot în grupa "Tokyo 1970" sârbul Novak Djokovic a avut un meci uşor în faţa lui Diego Schwartzman din Argentina. Djokovic s-a impus în două seturi, 6-3 6-2.

Astăzi au loc partidele dintre Rafael Nadal - Dominic Thiem şi Stefanos Tsitsipas - Andrey Rublev.

ATP Finals are loc în ultima parte a anului, turneu la care participă cei mai buni 8 jucători de tenis din lume în anul respectiv. Turneul se desfăşoară în format de două grupe a câte 4 cu primii 2 jucători mergând mai departe în semifinale. Grecul Tsitsipas este câştigătorul surpriză din 2019.

Posted by Andrei Badea

viewscnt
Articole similare
Diego Armando Maradona a murit. Marele sportiv avea 60 de ani