Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turneul de la Roland Garros care este programat să înceapă luna viitoare, ar putea fi amânat pentru al 2-lea an la rând din cauza pandemiei

Turneul de la Roland Garros care este programat să înceapă luna viitoare, ar putea fi amânat pentru al 2-lea an la rând din cauza pandemiei

Sporturi

Comentarii

Singurul turneu de Grand Slam anulat complet din cauza pandemiei a fost Wimbledon 2020. Organizatorii turneului britanic au anunţat că anul acesta este exclus ca turneul să mai fie anulat.

Roxana Mărăcineanu, ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, a declarat că este posbil ca turneul de la Roland Garros de luna viitoare să fie amânat. În acest an, turneul de la Paris este programat pentru perioada 17 mai - 6 iunie. Anul trecut, competiţia a avut loc fără spectatori în tribune în perioada 27 septembrie - 11 octombrie.

"Amânarea turneului de la Roland-Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuţii cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data pentru ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente", a declarat aceasta pentru France Info.

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a fost şi el amânat cu 3 săptămâni din cauza pandemiei. În cele din urmă, competiţia s-a desfăşurat în condiţii optime cu un număr limitat de spectatori în tribune.

Singurul turneu de Grand Slam anulat complet din cauza pandemiei a fost Wimbledon 2020. Organizatorii turneului britanic au anunţat că anul acesta este exclus ca turneul să mai fie anulat. Marea Britanie este una dintre ţările cele mai avansate din punct de vedere al vaccinării populaţiei în faţa noului virus, aproape jumătate din populaţie fiind deja vaccinată.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: roland garros 

viewscnt
Articole similare