Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turneul de tenis de la Wuhan revine după o pauză de cinci ani

Turneul de tenis de la Wuhan revine după o pauză de cinci ani

Tenis

Comentarii

Turneul feminin de tenis de la Wuhan (China), unul din cele zece turnee de categoria WTA 1000 la nivel mondial, se va disputa în toamnă, pentru prima oară din 2019.

Competiţia va avea loc în perioada 7-13 octombrie la Centrul Internaţional de Tenis Optics Valley, care are un teren central cu acoperiş retractabil şi care poate găzdui peste 13.000 de spectatori.

"Suntem încântaţi să anunţăm revenirea evenimentului WTA 1.000 la Wuhan şi să relansăm competiţia de tenis de elită într-unul dintre cele mai vibrante oraşe din Asia", a declarat Jorge Salkeld, vicepreşedintele Octagon Tennis.

Fiind capitala provinciei Hubei, provincia natală a dublei campioane de Grand Slam, Na Li, retrasă din activitate, şi a actualei jucătoare Zheng Qinwen (numărul şapte mondial), oraşul Wuhan a fost martorul creşterii exponenţiale a popularităţii tenisului în ultimele două decenii.

Ediţia inaugurală turneului de la Wuhan s-a disputat în 2014 şi a fost câştigată de cehoaica Petra Kvitova, după o finală cu canadianca Eugenie Bouchard.

Ultimele sale două ediţii, disputate în 2018 şi în 2019, s-au încheiat cu victoria belarusei Arina Sabalenka.

Afla mai multe despre: wuhan 

viewscnt
Articole similare