Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuşierul din brigada lui Petrescu a uluit un fotbalist al Farului: "Am întrebat pentru ce a dat penalty şi a zis că nici el nu ştie!"

Tuşierul din brigada lui Petrescu a uluit un fotbalist al Farului: "Am întrebat pentru ce a dat penalty şi a zis că nici el nu ştie!"

Farul Constanța

Comentarii

Ionuţ Larie (34 de ani), fotbalistul Farului, a tunat la adresa arbitrajului după eliminarea "marinarilor" din Cupa României în urma unui penalty dat aiurea de brigada de arbitri condusă de Radu Petrescu.

Turişerul din brigada lui Petrescu a uluit un fotbalist al Farului: "Am întrebat pentru ce a dat penalty şi a zis că nici el nu ştie!"

Farul a fost eliminată de Sepsi din Cupa României, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Bogdan Mitrea dintr-un penalty inexistent. La finalul partidei, Ionuţ Larie, fotbalistul Farului, a dezvăluit ce i-a spus tuşierul Mircea Grigoriu, din brigada lui Radu Petrescu, atunci când l-a întrebat pentru a ce a dat penalty la faza din care Sepsi a câştigat meciul.

"Am ratat unul din cele două obiective pe care le-am avut anul acesta, acela de a ajunge în finala Cupei României. Cred că puteam să ducem măcar meciul în prelungiri.Am avut ocaziile noastre. Personal am întrebat la ce a dat penalty şi a zis că nici el nu ştie. a fost penalty şi atât. nici el nu ştia la cine a fost penalty.

Nici tuşierul nu ştie. Tuşierul a zis că în prima fază, dar nu ştie la cine.

Eu eram în afara careului, dacă a fost contact la mine era mult în afara careului", a spus Ionuţ Larie, la Telekom Sport.

VIDEO Farul a pierdut cu Sepsi dintr-un penalty extrem de controversat

Brigada condusă de Radu Petrescu a luat o decizie controversată în partida dintre Farul şi Sepsi, din 16-imile Cupei României.

La scorul de 0-0, centralul a acordat foarte uşor un penalty pentru Sepsi, după un duel între Larie şi Luckassen.

Pe reluările din mai multe unghiuri se poate observa că, dacă s-a produs, eventualul contact dintre cei doi jucători are loc în afara careului.

Afla mai multe despre: ionut lariepenaltyreactiefarulsepsicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare