Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tyson Fury a refuzat nominalizarea pentru Personalitatea Sportivă a anului, premiu oferit de BBC. Boxerul englez intervine cu avocaţi pentru a fi eliminat de pe listă

Tyson Fury a refuzat nominalizarea pentru Personalitatea Sportivă a anului, premiu oferit de BBC. Boxerul englez intervine cu avocaţi pentru a fi eliminat de pe listă

Box

Comentarii

Tyson Fury intervine cu avocaţii pentru a fi eliminat din lista pentru Personalitatea Sportivă a anului, premiu oferit de cei de la BBC.

Tyson Fury vrea să fie eliminat din lista celor de la BBC

Tyson Fury (32 de ani) vrea să fie eliminat din lista pentru premiul oferit de BBC către Personalitatea Sportivă a anului. Boxerul englez i-a rugat politicos prima dată pe cei de la BBC, dar aceştia au refuzat rugămintea sportivului. Fury acum şi-a chemat avocaţii să rezolve problema.

"The Gypsy King" a spus într-un interviu pentru Good Morning Britain că nu îl interesează astfel de premii şi că nu are nevoie de confirmările cuiva pentru a şti cine este el de fapt. 

"Am cerut frumos să fiu scos de pe listă şi au decis că nu mă vor scoate de pe listă. Aşa că am făcut ca avocatul meu să le trimită o scrisoare prin care să solicite să fiu scos de pe listă, aşa că să sperăm că ascultă şi să mă scoată din listă.", a spus Tyson Fury.

"Nu am nevoie de premii de la niciun post de televiziune sau organizaţie pentru a şti cine sunt. Ştiu cine sunt, ştiu ce am făcut şi nu am nevoie de o bătaie mare pe spate şi nu am nevoie de un trofeu de sticlă."

"Nici o lipsă de respect faţă de oricine o doreşte, dar îi văd pe toţi cerând să intre pe lista respectivă şi eu cer să renunţ la ea. Nu am nevoie de satisfacţie de la nimeni. Eu sunt Campionul Poporului şi dragostea oamenilor merită mai mult pentru mine decât orice şi nu am nevoie de un premiu pentru a fi sărbătorit în acest fel.", a mai adăugat "The Gypsy King."

Afla mai multe despre: tyson fury 

viewscnt
Articole similare