Experiențe împreună.
You are here:

Tyson Fury îl acceptă pe Anthony Joshua ca sparring-partner

Tyson Fury îl acceptă pe Anthony Joshua ca sparring-partner

Box

Comentarii

Pugilistul Tyson Fury s-a declarat pregătit să accepte oferta compatriotului său britanic Anthony Joshua de a-i fi sparring-partner înaintea revanşei cu Deontay Winder, din luna februarie.

“Mi-ar plăcea mult să te am în cantonament, să mă pregătesc pentru acest meci şi să îl bat bine pe Deontay Wilder. Sper că ai fost serios când ai spus că vrei să fii sparring-partner-ul meu. Aş fi încântat să fii alături de mine la pregătire. Atunci când îl voi bate pe Wilder, voi boxa cu tine AJ, fără probleme”, a spus Tyson Fury pe reţelele de socializare.

“Cred că îl poate învinge pe Wilder data viitoare. Cred că Wilder va boxa cu mine mai curând decât Wilder, aşa că, dacă va fi astfel, vreau ca el să câştige. Imaginaţi-vă un astfel de meci în Marea Britanie. Dacă Tyson are nevoie de mine, voi fi partenerul lui de pregătire ca să fie în formă la meciul cu Wilder”, a afirmat anterior Joshua.

Fury va boxa la 22 februarie, la Las Vegas, cu Wilder, deţinătorul centurii WBC la categoria grea.

În decembrie 2018, cei doi s-au înfruntat la Los Angeles. Atunci meciul s-a încheiat cu o remiză, astfel că Wilder şi-a păstrat centura WBC.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania