Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder după un meci dramatic. Americanul a ajuns direct la spital. Primele declaraţii

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder după un meci dramatic. Americanul a ajuns direct la spital. Primele declaraţii

Box

Comentarii

Tyson Fury (33 de ani) l-a învins pe Deontay Wilder (35 de ani) şi păstrează astfel centura WBC. După meci, Deontay Wilder a mers la spital pentru investigaţii.

Tyson Fury şi-a păstrat centura WBC după un meci dramatic cu americanul Deontay Wilder, care a avut loc în T-Mobile Arena, din Las Vegas.

Britanicul a avut un moment dificil în runda a patra, dar s-a dezlănţuit în ultima parte a meciului. BBC a scris la final că ”a fost unul dintre cele mai meciuri de categorie grea care s-a jucat vreodată”.

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder. Americanul a mers direct la spital

Iubitorii boxului au avut parte în această dimineaţă de un meci foarte spectaculos. Tyson Fury şi-a apărat cu succes centura WBC în faţa americanului Deontay Wilder, însă nu fără emoţii.

În runda a patra, Tyson Fury a trecut prin momente delicate după ce a fost trimis de două ori la podea. Britanicul a reuşit însă să se adune şi uşor-uşor a început să controleze meciul.

În runda a 10-a, Deontay Wilder a început să dea tot mai multe semne de slăbiciune. Apoi, în runda a 11, americanul în vârstă de 35 de ani n-a mai putut continua după ce a primit o serie de lovituri foarte dure.

Potrivit Daily Mail, Deontay Wilder nu l-a felicitat la Fury pentru victorie şi a mers după meci direct la spital, unde urmează să fie supus unor teste amănunţite.

La final, Tyson Fury a avut un stil foarte dur la adresa adversarului său, pe care l-a acuzat de lipsă de fair-play după ce a refuzat să-l felicite:

”Am fost rănit, Wilder este dur, dar Dumnezeu m-a ajutat să mă ridic în picioare. El n-a vrut să mă felicite, dar eu sunt cel mai bun din lume şi el este al doilea.

(n.r. că nu l-a felicitat pentru victorie) Este un ratat, un idiot. Pentru a fi un luptător de top trebuit să araţi respect, el n-a făcut asta. Nu putea să o facă.

Deontay Wilder nu mă iubeşte, ştiţi de ce? Pentru că l-am bătut de 3 ori. Eu sunt un sportiv, m-am dus la el pentru a-i arăta o oarecare dragoste şi respect, dar nu el nu a vrut să răspundă la fel. Asta este problema lui”, a declarat Tyson Fury.


 

Afla mai multe despre: tyson fury 

viewscnt
Articole similare