Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U BT Cluj-Napoca - Darussafaka Istanbul, în primul meci din grupa G a Basketball Champions League

U BT Cluj-Napoca - Darussafaka Istanbul, în primul meci din grupa G a Basketball Champions League

Baschet

Comentarii

Campioana României la baschet masculin va debuta în grupa G a Basketball Champions League în 6 octombrie, pe teren propriu, cu formaţia Darussafaka Istanbul. Clujenii joacă în premieră în faza grupelor.

U BT Cluj-Napoca a obţinut calificarea vineri seară, la turneul preliminar din Grecia, pe care l-a încheiat cu trei victorii: 106-97 cu Vilpas Vikings, 84-74 cu Peristeri BC şi 77-64 cu Fribourg Olympic.

Conform tragerii la sorţi din vară, câştigătoarea acestui turneu a fost repartizată în grupa G, cu formaţiile Darussafaka Istanbul, Happy Casa Brindisi şi Hapoel Holon.

Primul meci va avea loc în 6 octombrie, în BT Arena, cu Darussafaka Istanbul.

U BT Cluj a participat pentru a patra oară în preliminariile BCL, începând din 2016, şi este prima dată când atinge faza grupelor. O singură echipă românească a mai ajuns în grupele BCL, CSM Oradea, în stagiunea 2016-2017, însă fără a trece mai departe.

CSM Oradea va juca în această stagiune în grupa H a FIBA Europe Cup, iar în aceeaşi competiţie joacă în preliminarii CSO Voluntari, câştigătoarea Cupei României, primul meci cu Benfica.

În plan intern, urmează Supercupa României, între U BT Cluj-Napoca şi CSO Voluntari, în 22 septembrie, Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), iar Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

Afla mai multe despre: u bt clujbasketball champions leaguedebut 

viewscnt
Articole similare