Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U BT Cluj şi-a aflat adversara din primul tur preliminar Basketball Champions League

U BT Cluj şi-a aflat adversara din primul tur preliminar Basketball Champions League

Baschet

Comentarii

Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj va întâlni formaţia bosniacă Igokea Aleksandrovac în primul tur preliminar al Basketball Champions League, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc miercuri.

Duelurile U BT Cluj cu Igokea vor avea loc la 15 septembrie în deplasare şi la 18 septembrie la Cluj-Napoca.

”În primul rând, toate aceste calificări în Basketball Champions League se află sub semnul incertitudinii. Nu ştim dacă vom putea juca la acea oră din cauza pandemiei de coronavirus. Noi aşa ne vom pregăti astfel încât să fim gata de joc. Intrăm încrezători, ne dorim foarte mult să ne calificăm în grupe şi vom da tot ce avem mai bun pentru a realiza acest lucru. Igokea este o echipă cu experienţă, în special în Liga Adriatică. Totuşi, am creat şi noi un nucleu competitiv, aşa că sperăm la calificare”, a declarat Mihai Silvăşan, antrenor principal U-Banca Transilvania.

Dacă va trece de această primă fază, U BT Cluj va lupta pentru un loc în grupe cu învingătoarea manşei dintre Sporting Lisabona (Portugalia) şi Fribourg Olympic (Elveţia).

Igokea are în palmares şapte titluri ale Bosniei, cucerite din 2001 şi până în prezent. Totodată, din 2007 şi până în 2019, echipa din Aleksandrovac a câştigat şapte Cupe. Igokea este un club fondat în anul 1973 şi care îşi dispută partidele de pe teren propriu în Sala Sporturilor Laktaši, o arenă cu o capacitate de peste 3.000 de locuri.

Afla mai multe despre: u bt cluj 

viewscnt
Articole similare