Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj a învins cu 4-1 pe Turris, dar Costel Enache nu este total mulţumit de echipă: "Acolo mai avem de corectat"

U Cluj a învins cu 4-1 pe Turris, dar Costel Enache nu este total mulţumit de echipă: "Acolo mai avem de corectat"

Liga 2

Comentarii

U Cluj a învins Turris T. Măgurele cu scorul de 4-1, într-o partidă transmisă de Telekom Sport, însă Costel Enache tot a găsit motive de nemulţumire. Mai exact, ratările l-au exasperat pe antrenorul oaspeţilor.

"Azi e un meci în care aş scoate în evidenţă lucrurile pozitive din jocul nostru. Am avut o organizare defensivă bună şi cred că cel mai de remarcat lucru e implicarea şi atitudinea jucătorilor, disponibilitatea la efort, la dueluri, cred că acolo e punctul nostru forte. Ne-am creat foarte multe ocazii, am şi ratat multe din ele, acolo mai avem de corectat lucrurile, dar e bine când văd echipa că îşi doreşte şi e foarte unită", a spus Enache la finalul partidei. 

Prin această victorie, U Cluj a urcat pe locul doi, cu 13 puncte, la fel de multe ca Rapid. Totuşi, mai multe echipe din Liga 2 au mai puţine meciuri disputate, iar Costel Enache este conştient că mai este mult până la promovare. 

"Suntem pe locul doi, dar e o chestie de conjunctură şi mai avem foarte mult de muncă. Trebuie să fim foarte atenţi, ar fi o naivitate din partea noastră să tratăm lucrurile doar pe moment", a mai spus Costel Enache. 

Afla mai multe despre: costel enacheu cluj 

viewscnt
Articole similare