Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj a ratat şansa de a se apropia de locul care promovează direct în Liga 1. Reacţia lui Bogdan Lobonţ după egalul cu Clinceni

U Cluj a ratat şansa de a se apropia de locul care promovează direct în Liga 1. Reacţia lui Bogdan Lobonţ după egalul cu Clinceni

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a făcut doar 0-0 la Clinceni şi a ratat astfel şansa de a se apropia de locurile care asigură promovarea directă în Liga 1. Bogdan Lobonţ îşi păstrează speranţa.

Etapa aceasta putea să o aducă pe U Cluj, în cazul unei victorii, la doar două puncte de locul secund, ocupat de Academica Clinceni. Însă ”şepcile roşii” au făcut doar egal. Cu trei etape rămase până la final, Bogdan Lobonţ este în continuare încrezător că o poate duce pe U Cluj pe un loc care să asigure promovarea directă:

”(S-au adunat multe VIP-uri la meci, a venit iar Cosmin Contra) Nu am văzut pe nimeni. Cred că erau pe partea cealaltă. (Pare mai uşor parcursul lui U în ultimele trei etape. Vă linişteşte?) Ne linişteşte... Asta ţine de statistica voastră. Noi ştim ce avem de făcut, de statistica noastră, ştim unde vrem să ajungem şi nu ne abatem de la acest parcurs. După aceea... Nu jucăm singuri. Jucăm contra unor adversari, cum la fel joacă şi adversarii noştri contra adversarelor.

(Se menţine distanţa. Era un moment important?) Era un moment bun, dar s-a terminat 0-0. Rămâne aceeaşi distanţă, nu ne abate cu nimic de la parcursul nostru acest rezultat de egalitate. Mai sunt trei partide şi credem până la final. Atâta timp cât e matematica şi această oportunitate, credem până la final. Apoi la final tragem linie şi vedem unde suntem”, a declarat Bogdan Lobonţ.



În ultimele trei etape, U Cluj va juca împotriva lui Sportului Snagov, Baloteştiului şi Pandurilor.

Afla mai multe despre: bogdan lobont 

viewscnt
Articole similare