Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”U” Cluj a transferat un jucător care s-a despărţit de Dinamo. Este al treilea transfer făcut de ”şepcile roşii”

”U” Cluj a transferat un jucător care s-a despărţit de Dinamo. Este al treilea transfer făcut de ”şepcile roşii”

Liga 2

Comentarii

Mircea Axente n-a stat prea mult timp pe margine după ce s-a despărţit de Dinamo. Atacantul de 31 de ani a semnat cu Universitatea Cluj, una dintre favoritele la promovarea în Liga 1.

”Şepcile roşii” s-au întărit cu un atacant de Liga 1. ”U” Cluj a anunţat că l-a transferat pe atacantul Mircea Axente, cel care s-a despărţit de Dinamo în urmă cu câteva zile:

Mircea Axente (31 de ani) este, începând de astăzi, noul jucător al Universităţii Cluj. Atacantul vine de la Dinamo Bucureşti şi a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate cu formaţia noastră.

”Fotbalistul originar din Tulcea a evoluat, de-a lungul carierei, pentru cluburi precum Politehnica Timişoara, CSM Şcolar Reşiţa, CS Buftea, Gloria Buzău, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti (în două rânduri), FC Viitorul, Ermis Aradippou (Cipru), Maccabi Netanya (Israel), Gaz Metan Mediaş, Al Faisaly (Arabia Saudită) sau FC Botoşani.



Axente este a treia mutare realizată de FC Universitatea Cluj în 2019, după mijlocaşul ofensiv Daniel Pârvulescu şi fundaşul central Ionuţ Ursu.

Bine ai venit la “U”, Mircea!”,
se arată în comunicatul echipei din Cluj.

Universitatea Cluj îşi propune să revină în Liga 1 la finalul acestui sezon. În acest moment, după 21 de etape, este pe locul 4, cu 44 de puncte, dar distanţa faţă de prima poziţie este de doar două puncte.

Afla mai multe despre: mircea axenteu clujliga 2dinamo 

viewscnt
Articole similare