Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”U” Cluj, încă un rezultat dezamăgitor şi se apropie din nou de zona retrogradării. Falub, discurs tăios: ”Suntem penibili, ăsta e adevărul!”

”U” Cluj, încă un rezultat dezamăgitor şi se apropie din nou de zona retrogradării. Falub, discurs tăios: ”Suntem penibili, ăsta e adevărul!”

Liga 2

Comentarii

”U” Cluj a făcut doar un egal la Snagov, scor 1-1 şi se află în continuare mai aproape de retrogradare decât de promovare. La finalul meciului, Adrian Falub a avut un discurs dur.

Înainte de startul sezonului din liga secundă, ”U” Cluj era considerată una dintre marile favorite la promovarea în Liga 1. S-a ajuns însă în etapa a zecea şi ”şepcile roşii” au adunat doar 12 puncte, cu 11 mai puţine decât Mioveni, ocupanta primului loc care duce direct în Liga 1. ”U” Cluj se află doar pe locul 13 şi este la egalitate de puncte cu prima poziţie care retrogradează.

Egalul cu Snagov l-a înfuriat şi mai tare pe Adrian Falub, care a vorbit în termeni duri:

”O echipă de valoare, de la 1-0 ar fi trebuit să ştie să câştige jocul, să ştie să gestioneze minutele alea. Pentru că nu ne-au pus probleme, să fim sinceri. Sigur, a fost un meci slab. Atât putem la momentul ăsta. Nu pot să fiu foarte supărat, pentru că eu când am venit aici ştiam ce se întâmplă şi ce e aici. S-a făcut un lot în vară, s-a plecat cu foarte mare vâlvă şi cu multe gânduri. Din păcate, aşteptările pe care le-au avut nu se potrivesc cu ceea ce pot oferi jucătorii astăzi. Cred că atâta putem.



Noi, dacă câştigăm meciuri, să ne îndepărtăm de zona retrogradării. Ăştia suntem în momentul de faţă. Mă gândesc la Pârvulescu, când ratează... Într-o situaţie de-aia nu trebuie să faci nimic, decât să te lovească mingea. Nu putem să zicem că ăsta e gazon. E un câmp, un teren de fotbal care se prezintă în condiţii foarte proaste. Dar nu pot să spun că ne-ar fi avantajat foarte tare un gazon biliard, pentru că nu suntem o echipă atât de tehnică încât să ne dezavantajeze aşa de tare terenurile astea.

Suntem jenaţi, suntem penibili, ăsta e adevărul. La cum ne prezentăm suntem penibili, ăsta e adevărul”,
a declarat Adrian Falub.


 

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare