Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Sportul Snagov 1-0. Ardelenii câştigă pe final şi rămân favoriţi pentru locul de baraj

VIDEO | U Cluj - Sportul Snagov 1-0. Ardelenii câştigă pe final şi rămân favoriţi pentru locul de baraj

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat în penultimul minut de joc ultimul meci al etapei a 36-a din Liga 2. Echipa lui Lobonţ are încă şanse pentru unul dintre locurile direct promovabile. Dacă Pârvulescu nu ar fi reuşit să marcheze pe final, Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni erau deja promovate în Liga I.

 

 
 

FINAL | U Cluj - Sportul Snagov 1-0 (Pârvulescu '88)

ECHIPELE DE START

  • U CLUJ: Dur-Bozoancă - Al. Coman, Abrudan, Berci, Taub - Greu, Pîrvulescu - Chitoşcă, Goga, Hordouan - Gavra
  • SNAGOV: Marinescu - Stancu, Lica, Fl. Ilie, Git - Bărbulescu, L. Ion  - Cubleşan, Bortoneanu - Huiban, Al. Ioniţă 
Nicolae Pîrvulescu a fost erou pentru U Cluj. Atacantul a marcat golul cu care şepcile roşii au învins-o pe Sportul Snagov şi cu care au urcat pe loc de baraj în eşalonul secund. Până la reuşita din minutul 88, gazdele au trăit periculos. În prima jumătate de oră, Dur-Bozoancă a fost erou. Portarul a avut două parade care l-ar face invidios chiar şi pe Bogdan Lobonţ. Ardelenii au replicat în prelungirile reprizei, atunci când Pîrvulescu i-a dat emoţii lui Marinescu. Actul secund a adus o nou ratare la poarta ilfovenilor. Axente n-a profitat de centrarea excelentă a lui Taub. Salvarea a venit însă de la Pîrvulescu şi U Cluj - Sportul Snagov s-a terminat 1-0. Echipa lui Lobonţ este acum la două puncte în faţa rivalei Petrolul.
 

Clujenii au nevoie de o victorie pentru a urca din nou pe locul 3, care permite accesul la barajul pentru promovarea în Liga 1. Adversara băieţilor lui Lobonţ este FC Snagov, ocupanta locul 5, la şase lungimi de undă de Universitatea.

Clujenii au remizat etapa trecută la Clinceni (scor 0-0), iar acum au picat pe patru, după ce Petrolul a câştigat luni, în direct la Telekom Sport, meciul cu Poli Timişoara.

Pe teren propriu, U Cluj este o forţă de temut. 12 victorii, 3 remize şi doar 2 înfrângeri au clujenii pe propriul teren. Nu mai puţin de 39 de goluri marcate are Universitatea pe arena sa şi doar 13 primite. FC Snagov nu a mai câştigat în deplasare din martie, atunci când a învins la Ripensia cu scorul de 2-1.

  • U Cluj - Snagov este LIVE VIDEO ONLINE pe site-ul telekomsport.ro, marţi de la 20:30

Au urmat două remize (cu CS Baloteşti şi Energeticianul) şi două înfrângeri (la Metaloglobus şi UTA). Fără doar şi poate, Universitatea porneşte cu prima şansă în acest meci, o victorie urmând a urca formaţia lui Lobonţ pe locul 3, la 5 puncte de locul doi ocupat de Clinceni.

Afla mai multe despre: u clujsnagov 

viewscnt
Articole similare