Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj, transfer reuşit! Fotbalistul adus de Tamaş a marcat o "dublă" la câteva ore după ce a semnat cu Universitatea

U Cluj, transfer reuşit! Fotbalistul adus de Tamaş a marcat o "dublă" la câteva ore după ce a semnat cu Universitatea

U Cluj

Comentarii

Atacantul de 24 de ani, Idan Golan a marcat primele sale goluri pentru Universitatea Cluj, chiar la debutul pentru formaţia clujeană.

Recomandat de Gabriel Tamaş, fostul atacant de la Hapoel Haifa  mărturisea după semnarea contractului: "Am ales să vin aici, deoarece mi-am dorit să joc în afara graniţelor ţării mele şi cred că acest loc este perfect pentru a deveni mai bun ca jucător şi pentru a avansa în cariera mea. Ştiu că ”U” este un club cu o istorie uriaşă de peste 100 de ani. Am aflat câte ceva şi despre suporterii acestei echipe, care însă din păcate nu vor putea veni la stadion din cauza pandemiei. Voi da totul pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga 1. Acesta este obiectivul meu pentru noul sezon"

La scurt timp distanţă, Golan a debutat pentru U Cluj şi a marcat de două ori în partida amicală câştigată în faţa celor de la SCM Zalău, scor 6-2.

Pentru clujeni au mai marcat Horj (x2), Barbu şi Alexandru Pop. Până în minutul 80, scorul a fost strâns, 3-2 pentru clujeni. La partida nu a asistat şi Gabriel Tamaş, fostul fundaş al echipei naţionale fiind învoit pentru rezolvarea unor probleme personale.

foto: ucluj.ro

Afla mai multe despre: idan golan 

viewscnt
Articole similare