Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”U” Cluj visează la revenirea în Liga 1. ”Şepcile roşii” au făcut deja cinci transferuri foarte interesante

”U” Cluj visează la revenirea în Liga 1. ”Şepcile roşii” au făcut deja cinci transferuri foarte interesante

Liga 2

Comentarii

Proaspăt promovată în liga secundă, ”U” Cluj n-are de gând să petreacă aici prea mult timp. ”Şepcile roşii” s-au întărit deja cu trei jucători şi speră să promoveze în Liga 1 la finalul sezonului următor.

”U” Cluj a defilat în Liga a 3-a, în condiţiile în care a avut sub contract jucători cu multă experienţă în Liga 1, precum Dorin Goga, Mihai Onicaş, Alex Păcurar, Gabriel Giurgiu, Cordoş, Onicaş sau Călin Albuţ. Contractele ”veteranilor” au fost prelungite, dar lotul a fost întărit cu încă cinci jucători.

Potrivit Liga2.ro, ”U” Cluj continuă colaborarea cu Academia Gică Hagi şi i-a transferat sub formă de împrumut pe Doru Dumitrescu (19 ani), Tiberiu Căpuşă (20 de ani) şi pe portarul Cosmin Dur-Bozoancă (20 de ani). Pe lângă aceştia, ”U” Cluj i-a mai transferat pe Carol Taub (25 de ani) - jucător care în sezonul trecut a evoluat la ASU Poli şi pe Jevrem Kosnic (25 de ani).

Cel din urmă este cel mai interesant transfer. Jevrem Kosnic este fundaş central, dar poate juca şi la închidere. Jucătorul sârb vine de la Vojvodina Novi Sad, dar în trecut a jucat şi pentru Palermo, Pisa, Honved sau Reggina.

Afla mai multe despre: u clujliga 2transferurijevrem kosnic 

viewscnt
Articole similare