Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„U” Cluj vrea cu orice preţ să lupte pentru promovarea în Liga 1. Ardelenii au transferat un atacant crescut de Boca Juniors

„U” Cluj vrea cu orice preţ să lupte pentru promovarea în Liga 1. Ardelenii au transferat un atacant crescut de Boca Juniors

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a anunţat un nou transfer pentru sezonul 2020-2021. Ultimul nume care se alătură lotului condus de Adrian Falub este Matias Roskopf (22 de ani), un vârf de atac crescut de Boca Juniors.

El şi-a început perioada junioratului la Colon în 2007, după care a fost selectat cinci ani mai târziu de cei de la Boca, pentru a face parte din academia unuia dintre cele mai prestigioase cluburi din Argentina. În perioada junioratului, Matias a bifat zece prezenţe pentru echipa naţională U17 a Argentinei, reuşind să marcheze un gol într-un meci împotriva reprezentativei similare a Paraguayului.

În iarna anului 2018, a fost transferat sub formă de împrumut de Montevideo City Torque, echipă pentru care a debutat la nivel de seniori. În prima ligă din Uruguay, noul atacant al Universităţii a bifat 25 de meciuri în care a marcat trei goluri.

Roskopf a ajuns în tabăra celor de la Rapid Bucureşti înaintea sezonului 2019-2020, reuşind să înscrie de trei ori în cele 17 evoluţii pentru giuleşteni.

Acesta a declarat pentru site-ul oficial al Universităţii: „Sunt fericit că am ales să vin la ”U”. Sunt sigur că e un pas bun în cariera mea şi sper să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul, acela de a promova. Am văzut ce suporteri are această echipă şi după cum spune şi noul slogan #UeştiTU, clubul e despre ei. Ar fi bine să-i avem cât mai curând alături de noi pentru că în unele momente ne pot conduce spre victorie”, a spus Matias Roskopf.

Afla mai multe despre: u clujmatias roskopf 

viewscnt
Articole similare