Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj vrea să câştige meciul cu Astra la masa verde, dar regulamentul e de partea fostei campioane! Ce contestă ardelenii

U Cluj vrea să câştige meciul cu Astra la masa verde, dar regulamentul e de partea fostei campioane! Ce contestă ardeleniigalerie foto

Cupa României

Comentarii

U Cluj şi Astra au oferit cel mai spectaculos meci al optimilor în Cupa României, o partidă încheiată cu victoria giurgiuvenilor, scor 4-3, după 120 de minute. "U" a condus cu 3-0 în minutul 8, dar Astra a revenit spectaculos şi s-a calificat în sferturi.

Totuşi, oficialii formaţiei clujene au sperat că pot întoarce soarta calificării la comisii, convinşi că Astra a încălcat regulamentul FRF în vigoare.

Concret, clujenii s-au agăţat de faptul că Astra a efectuat patru schimbări în timpul partidei, ultimele două fiind făcute de Mulţescu în prelungirile meciului. Aceştia susţineau că regulamentul permite o a patra schimbare doar dacă primele trei modificări sunt făcute în timpul regulamentar.

Însă Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice e clar din acest punct de vedere. Conform articolului 30, punctul 11 din ROAF, orice echipă poate efectua patru înlocuiri, cu condiţia ca a patra să fie făcută în reprizele de prelungiri. Nu se speficică nimic despre obligativitatea de a face primele trei schimbări în timpul regulamentar.

 

Afla mai multe despre: astrau clujregulamentmodificari 

viewscnt
Articole similare