Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova 1948 acuză că i-a fost furat un jucător! Cu contract până în 2024, el a fost prezentat în tricoul noii echipe | ULTIMA ORĂ

U Craiova 1948 acuză că i-a fost furat un jucător! Cu contract până în 2024, el a fost prezentat în tricoul noii echipe | ULTIMA ORĂ

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a anunţat, vineri, că a sesizat FIFA cu privire la “comportamentul neregulamentar şi lipsit de fair-play” al clubului Kisvarda, din Ungaria,

U Craiova 1948 a sesizat FIFA cu privire la Dominik Kovacic, care a fost prezentat la Kisvarda

La Kisvarda a fost prezentat fotbalistul Dominik Kovacic, deşi acesta are contract cu U Craiova 1948 până la 30 iunie 2024.

“Fundaşul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021”, a precizat gruparea olteană.

Anterior anunţului oltenilor, Kisvarda a anunţat, oficial, transferul făcut în această vară. Clubul din Ungaria susţine că fotbalistul a venit din postura de jucător liber de contract, după ce joi i-a expirat înţelegerea cu echipa lui Adrian Mititelu. 

”Dominik Kovacic a ajuns la Vorau, Austria, să semneze contractul cu echipa noastră. Fundaşului central de 28 de ani croat i-a expirat contractul cu U Craiova 1948 în ultima zi din iunie, astfel că poate juca împotriva fostei sale echipe chiar luni, când întâlnim U Craiova 1948 în al doilea amical de la Vorau”, a anunţat Kisvarda, pe site-ul oficial, alături de prima imagine cu fundaşul central în tricoul echipei. 

La U Craiova 1948, Kovacic a jucat 39 de meciuri, a marcat un gol şi a pasat decisiv de trei ori. 

El a venit în Oltenia în vara anului trecut, după ce a mai jucat la: NK Zagreb, Lugano, Sheriff Tiraspol, Sirogi Brijeg, NK Lokomotica şi Vejle.

Afla mai multe despre: u craiova 1948dominik kovacic 

viewscnt
Articole similare