Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova 1948 deplânge fanul care a murit în tribună în timpul derby-ului din Bănie: ”A fost un suporter devotat”

U Craiova 1948 deplânge fanul care a murit în tribună în timpul derby-ului din Bănie: ”A fost un suporter devotat”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

Un bărbat a murit, duminică seara, după ce a suferit un infarct în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, înainte de derby-ul dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova (0-2).

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate în tribună de către cadrele medicale ale echipajului SMURD prezent la meci, el a murit peste câteva zeci de minute, în timpul partidei, după ce a fost transportat la spital.

U Craiova 1948 a postat pe reţelele de socializare un mesaj de adio şi condolianţe pentru suporterul decedat.

"Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariţia lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct şi, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!", este scris în mesajul postat pe Facebook.

Ce a spus Reghecampf după meci:

”Înainte de a discuta despre meci, ar trebui să spunem condoleanţe pentru fanul care a murit în tribună. Din păcate, nu este o veste îmbucurătoare la un meci de fotbal. Să îi fie ţărâna uşoară şi condoleanţe familiei”, a spus Reghe, la conferinţa de presă.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85. În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli. La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În minutul 10, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.  

Reghecampf a recunoscut că l-a băgat în şedinţă pe Nistor la pauză! ”Am avut o discuţie cu el. Mă gândeam să-l schimb!”

Afla mai multe despre: u craiova 1948universitatea craiovaderby baniefan decedat 

viewscnt
Articole similare