Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova a primit răspunsul în privinţa atacantului care a surprins Liga 1! "Preţul său se duce undeva spre un milion de euro"

U Craiova a primit răspunsul în privinţa atacantului care a surprins Liga 1! "Preţul său se duce undeva spre un milion de euro"

Superliga

Comentarii

Tuttomercatoweb a anunţat că U Craiova este interesată de Gabriel Debeljuh de la FC Hermannstadt. La scurt timp, preşedintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a comentat informaţia furnizată de presa din Italia.

Cu trei ani înainte să ajungă în România, Gabriel Debeljuh a fost dorit şi de FC Torino, dar o accidentare i-a dat peste cap planurile croatului. In sezonul viitor, conform celor de la Tuttomercatoweb, el ar putea ajunge în Bănie.

Prima reacţie de la Hermannstadt a venit din partea lui Iuliu Mureşan, care a susţinut că preţul pentru atacant este de 1 milion de euro: ”Deocamdată, la club n-a venit nimic. Dar aşa procedează mulţi. Aruncă mai întâi informaţii pe piaţă, să vadă care sunt reacţiile, şi apoi, dacă se hotărăsc, te contactează. Se numără printre cei mai buni trei atacanţi din Liga 1 şi preţul său se duce undeva spre un milion de euro. Depinde cine-l doreşte. La noi e cam slabă piaţa, într-adevăr, dar pot fi şi cluburi de afară interesate de serviciile lui”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Gazeta Sporturilor.

Vânat conform presei din Italia de U Craiova, croatul Gabriel Debeljuh este fotbalistul din Liga 1 cu cea mai bună proporţie a golurilor marcate în actuala stagiune. Atacantul croat în vârstă de 23 de ani a marcat 9 goluri în 26 de apariţii pentru FC Hermannstadt, ceea ce înseamnă că procentul proporţiei de goluri marcate este de 30.8%.

Gabriel Debeljuh are 23 de ani şi a crescut în fotbalul din Italia. El s-a format la juniorii lui FC Torino, iar în 2016 a jucat pentru Piacenza. Ulterior s-a transferat la Mantova şi ai apoi la Este. La Hermannstadt a ajuns în 2019, iar în prezent este cotat la 475 de mii de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com. În toate competiţiile, el a marcat 10 goluri pentru formaţia sibiană.

 

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhu craiova 

viewscnt
Articole similare