Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, aproape de o achiziţie importantă. Valentin Mihăilă este transferabil. "Plecarea este posibilă, probabilă"

U Craiova, aproape de o achiziţie importantă. Valentin Mihăilă este transferabil. "Plecarea este posibilă, probabilă"
Comentarii

Managerul general al celor de la Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a recunoscut că există posibilitatea ca Valentin Mihăilă să părăsească formaţia din Bănie, însă nu în acest moment. În schimb, revenirea lui Vladimir Screciu se află pe ultima sută de metri.

Oficialul oltenilor a recunoscut că gruparea antrenată de Cristiano Bergodi este foarte aproape de repatrierea fostului internaţional de juniori, Vladimir Screciu, la Genk. Ultima dată împrumutat în liga secundă din Belgia, Screciu îşi doreşte foarte mult să se întoarcă la Craiova, sub orice formă de transfer. Cel mai probabil, Screciu va ajunge la Craiova sub formă de împrumut. În acelaşi timp, sosirea lui Screciu este mult mai plauzibilă decât plecarea lui Valentin Mihăilă la una dintre formaţiile din Vest. În ultima perioadă, italienii de la Cagliari şi spaniolii de la Deportivo Alaves au fost cei care s-au arătat cei mai interesaţi de tânărul fotbalist. 

Marcel Popescu a confirmat acest lucru, însă a ţinut să-l contrazică indirect pe Gică Craioveanu, cel care a declarat că transferul lui Valentin Mihăilă se va face pentru cel puţin 10 milioane de euro. Oficialul oltenilor a lăsat de înţeles că Universitatea ar fi dispusă să renunţe la jucător în schimbul unei sume rezonabile.

"Suntem mai aproape de venirea lui Screciu, decât plecarea lui Mihăilă. Subiectul Mihăilă este o bombă de presă. Zilnic apar cluburi, care se interesează. Există două vitrine importante în care se expun jucătorii de valoare şi merge piaţa. Una este internaţională, care este blocată şi cea internă de club. Astfel, cluburile trebuie să transfere în orb, pe ceea ce jucau în ianuarie sau februarie. Faptul că se reia campionatul în România poate reprezenta o şansă ca valoarea sau cota jucătorilor interesanţi din Liga 1 să crească sau să rămână aceeaşi. Vor fi opt meciuri importante, cu atâtea campionate încheiate. Plecarea lui Mihăilă este posibilă, este probabilă. Să lăsăm piaţa să-şi spună cuvântul, fiindcă a cere preţuri, când nimeni nu ţi-a făcut vreo ofertă...Trebuie să existe o corelare între cerere şi ofertă. Mulţi se interesează de jucători. Este o practică, benefică, însă noi nu suntem interesaţi de vizitiatori, ci doar de cumpărători", a declarat Marcel Popescu, la Pro X.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare