Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova are antrenor! Mihai Rotaru a bătut palma cu omul care va pregăti trupa din Bănie: e un nume sonor în Europa!

U Craiova are antrenor! Mihai Rotaru a bătut palma cu omul care va pregăti trupa din Bănie: e un nume sonor în Europa!

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru negociază în aceste zile cu un antrenor grec, care le-a pregătit pe Panathinaikos şi AEK Atena. Marinos Ouzounidis a fost ultima oară la APOEL Nicosia, de unde a fost demis

UPDATE vineri, 5 februarie, 13:57 - Craiova are antrenor! Grecul Marinos Ouzounidis (52 de ani), cu meciuri în grupele Ligii Campionilor, s-a înţeles cu Mihai Rotaru pentru a antrena echipa de pe "Ion Oblemenco", anunţă prosport.ro. Sursa citată mai scrie că tehnicianul va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună.

Ouzounidis e cunoscut în Grecia, după ce a strâns 50 de selecţii în naţionala elenă ca fotbalist.

Ouzounidis este antrenor din 2005, începând la Skoda Xanthi, formaţie pentru care a debutat ca jucător. În carieră a mai bifat: Apoel Nicosia, AE Larissa, Iraklis, Platanias, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos şi AEK Atena.


Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova negociază în aceste zile pentru postul de antrenor principal. Unul dintre favoriţi este Marinos Ouzounidis, un antrenor grec în vârstă de 52 de ani, care este obişnuit cu atmosfera de la echipele mari.

Mihai Rotaru negociază cu Marinos Ouzounidis şi încearcă să-l aducă antrenor la Craiova

Zilele trecute, Mihai Rotaru a declarat că pe lista scurtă au rămas cinci antrenori, dintre care patru sunt străini. Publicaţia cyprustimes.com scrie că unul dintre antrenorii străini este Marinos Ouzounidis, care ultima oară a pregătit-o pe APOEL Nicosia.

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, când a acceptat oferta de la APOEL Nicosia. Anterior, a fost secund la Skoda Xanthi. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AE Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

Antrenorul grec este acum liber de contract, după ce în toamnă a fost demis de la APOEL Nicosia, deoarece a ratat calificarea în grupele Europa League. Atunci, APOEL a fost eliminată în play-off de Slovan Liberec, echipă care  a eliminat-o şi pe FCSB.

Ouzounidis a câştigat un singur trofeu în cariera de antrenor, titlul de campion al Ciprului, în 2007. Mihai Rotaru a declarat că vrea la Universitatea Craiova un antrenor obişnuit cu trofeele şi cu atmosfera de la echipele mari.

Totuşi, Marinos Ouzounidis a fost cu AEK Atena în grupele Champions League, în sezonul 2018-2019. Însă echipa greacă a avut aici rezultate dezastruoase, după ce a pierdut toate meciurile din grupă. Nici în campionat n-a stat prea bine şi Marinos Ouzounidis a fost demis.

Acum, Marinos Ouzounidis şi-ar putea continua cariera în România, dacă va ajunge la un acord cu Mihai Rotaru pentru preluarea postului de antrenor al Universităţii Craiova.
 

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare